займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Woontrends van 2017

Er zijn verschillende manieren om je woning van een leuk interieur te voorzien. Hierbij kun je variëren in verschillende interieurstijlen, verschillende kleuren, enzovoorts. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een mooie strakke houten vloer, met een diepe oranje kleur op de muur. Dit geeft je ruimte een warme uitstraling! In dit artikel beschrijven we de verschillende woontrends van 2017. Hierbij valt onder meer op dat men steeds meer op zoek is naar luxe. Zowel in de accessoires die gebruikt worden, als ook in het meubilair. Een stoere, luxe fauteuil in combinatie met een home cinema set voor een optimaal geluid bij het bekijken van films en programma’s.

 

Voldoende groen in huis gebruiken

Naast de mogelijkheid om je interieur van voldoende kleur en enige luxe te voorzien, gebruiken woningbezitters steeds vaker en steeds meer groen in huis. Er zijn zelfs interieurstylisten die voor een complete botanische kamer kiezen. Dit betekent dat zij hun muren van een beschildering voorzien die aansluit bij een botanische tuin, in combinatie met een groot aantal planten in huis. Hierbij kun je voor kleine plantjes kiezen, maar ook de wat grotere kamerplanten nemen. Dit maakt je ruimtes knus en daardoor een stuk gezelliger!

 

Elektrische apparatuur wegwerken

Kabels die naar elektrische apparaten lopen vormen vaak een doorn in het oog voor interieurstylisten. Denk bijvoorbeeld aan de kabels van een computermonitor! Je kunt kabelgootjes gebruiken om deze kabels op een subtiele manier weg te werken. Dit is echter een tijdrovende en vaak erg vervelende klus. Om deze reden kun je ook besluiten om het grote zwarte computerscherm te vervangen voor een kleiner model. Men werkt immers steeds vaker op een laptop, in plaats van op een computerscherm. Beetronics.nl is een aanbieder van verschillende formaten beeldschermen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie 12 inch monitor.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl