Dit zijn de leukste wooninspiratie-apps voor deze herfst!

Het wordt weer herfst, en dat betekent dat je weer opnieuw je huis mag gaan inrichten. Misschien heb je op internet al wel een paar mooie herfstkleuren gevonden die je eens wilt gaan uitproberen. Het is dan altijd leuk om allerlei inspiratie op te doen uit woon-magazines en van woonwebsites. Misschien ontdek je nieuwe meubels die precies bij jouw woonkamer passen! In deze blog laten wij je zien welke apps voor je iPhone je kunt gebruiken om je te laten inspireren en welke je kunt gebruiken bij het herinrichten van je huis!

IKEA PLACE ( vanaf 19 september verkrijgbaar in de App Store)

Misschien heb je al over deze app gehoord, maar IKEA introduceert binnenkort een nieuwe app die met behulp van augmented reality virtuele meubels toont op de plekken waar jij dat wilt. Wilt je bijvoorbeeld kijken of die IKEA bank bij jou in de woonkamer past? Scan je woonkamer met de app, en de app toont jou de ‘digitale bank’ in jouw eigen woonkamer. De meubels worden allemaal in schaal getoond. Zo hoef je dus nooit meer bang te zijn dat je een te grote bank koopt!

FLEXA VISUALIZER

Een andere app die ook gebruik maakt van het systeem van augmented reality is de app ‘Flexa Visualizer’ van verffabrikant Flexa. In deze app kun je zien of een kleur past in jouw woonkamer. Het enige wat je hoeft te doen is een panoramische foto te maken van je woonkamer, een kleur uitkiezen, en de app toont zelf hoe de nieuwe kleur in je woonkamer zou staan. Na het kiezen van de kleur kun je gelijk de kleur opslaan in een gepersonaliseerde map. Zo kun je heel makkelijk beslissen of een kleur bij je past, en kun je zelfs nog een beetje gaan experimenteren.

HOME DECO BINNENKIJKEN

Vind je het heerlijk om bij andere mensen binnen te kijken en om je te laten inspireren door de stijl en de inrichting van andere mensen? Dan is de app van Home Deco heel geschikt voor jou! In deze app kun je als gebruiker namelijk door middel van je smartphone bij andere mensen binnenkijken. In de app plaatsten verschillende mensen hun interieur, waarna andere mensen hier weer op kunnen reageren. Zo is er een levendige gemeenschap van interieur-stylisten geboren. Ongetwijfeld vind jij ook hier de inspiratie die jij nodig hebt voor je eigen huis!

IPHONE REPARATIE

Nu kan het zomaar zo zijn dat jij straks fanatiek staat te schilderen, en dat je vergeet dat je iPhone nog op dat verfblikje lag. Pats! Duizenden kleine barstjes in je iPhone schermpje. Wat doe je nu? Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk verder met je project, maar het is erg lastig dat je iPhone nu kapot is. Gelukkig kan de reparatieservice Terello ongelooflijk snel bij jou zijn! Zij staan binnen 24 uur voor jou deur en voeren bij jou een iPhone reparatie uit binnen 30 minuten! Makkelijker kan het bijna niet! Maak daarom snel een afspraak voor een iPhone reparatie bij jou thuis!