Wanneer een slotenmaker inschakelen?

Een slotenmaker staat altijd voor je klaar op het moment dat er iets moet gebeuren op het gebied van woningbeveiliging. Of dit nou een buitensluiting is of het vervangen van alle sloten. Maar wat doet een slotenmaker eigenlijk allemaal? En wanneer een slotenmaker inschakelen? Wij hebben de meest voorkomende diensten hieronder op een rijtje gezet.

 

Plaatsing van sloten

 

Zoals we hierboven al hebben beschreven helpt een slotenmaker uiteraard als de sloten van je woning vervangen moeten worden. Of bij het plaatsen van een nieuw slot op een nieuwe deur of raam. Bij het kopen van een nieuwe woning wil je natuurlijk zeker weten dat jij de enige bent met de sleutels, daarom wordt vaak aangeraden om alleen de cilinders te laten vervangen door een slotenmaker.

 

Buitensluiting

 

Ook buitensluiting hebben we kort besproken in het begin van dit artikel. Het gebeurd dagelijks dat slotenmakers een melding krijgen van een buitensluiting. Slotenmakers met 24/7 service kunnen je altijd helpen om weer binnen te komen. Meestal kan de deur zonder schade aan te brengen geopend worden en kan je hem vervolgens zelf weer openen met de sleutel die je wellicht binnen had liggen. Ben je de sleutel kwijtgeraakt? Dan adviseren wij om alle sloten te laten vervangen.

 

Deskundig advies op maat

 

Een slotenmaker met ervaring kan je alles  vertellen over de beste sloten en de allerbeste inbraakpreventie. Voor deskundig advies over het plaatsen van sloten om inbrekers buiten te houden kan je dus ook terecht bij een slotenmaker. Welke sloten moet ik monteren? Is mijn woning inbraakgevoelig? En maak ik het inbrekers moeilijk genoeg? Allemaal vragen waar een slotenmaker het antwoord op weet.

 

Bron: http://prolocks.be/