Zijden bloemen? Niet van echt te onderscheiden!

Kunst … of echt?
Echt of ‘nep’. Vandaag de dag kan dit over veel onderwerpen gaan. Wat echter al jaren bestaat zijn bloemen en planten gemaakt van zijden. Wellicht heeft het daardoor ook een beetje ook een oubollig imago, maar dat zal snel veranderen zodra je de zijden bloemen en planten van The Silk Company voor het eerst ziet.

The Silk Company

The Silk Company levert bloemen en planten van hoogwaardig niveau voor de zakelijke markt. Enkele bedrijven waarvoor The Silk Company al ruimtes van dit decoratie materiaal heeft voorzien zijn onder andere VIP Lounges Amsterdam Arena en Hilton Hotels.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Met behulp van de zijden bloemen en planten krijgt een ruimte een hele nieuwe, frisse uitstraling. The Silk Company helpt bedrijven bij het maken van de keuze, door vooraf een klant van een foto impressie te voorzien. Hierin wordt een ruimte weergegeven in de huidige staat en vervolgens hoe de ruimte eruit zou zien wanneer de zijden bloemen en planten van The Silk Company in de ruimte zou worden toegepast.

Hoogste kwaliteit

The Silk Company heeft zijden bloemen en planten van de hoogste kwaliteit. Het assortiment bestaat uit zijden bloemen, kunstplanten, plantenwanden, moswanden, XL kunstbomen en een groot assortiment aan potten en vazen. Deze planten en bloemen kunnen gekocht worden bij The Silk Company, maar daarnaast beschikt het bedrijf ook over een uniek huurconcept, speciaal voor bedrijven en horeca.
De toepassingen van de producten van The Silk Company zijn fenomenaal en kunnen een ruimte helemaal tot leven laten brengen. Het heeft veel invloed op de sfeer en kan met ieder seizoen mee aangepast worden, zonder dat hiervoor onderhoud vereist is. Het is betaalbaar en bovendien niet van echte bloemen te onderscheiden.
Meer informatie? https://www.thesilkcompany.nl/nl/