займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Zó geef je jouw interieur super simpel een sfeerinjectie!

Het is herfst en de temperatuur buiten daalt. De tijd breekt aan dat we weer veel meer tijd binnen doorbrengen dan buiten. En daarom noemen we Oktober altijd woonmaand. Immers, veel mensen krijgen aan het einde van het jaar de behoefte hun interieur wat knusser te maken. Maar we begrijpen dat je er geen vermogen aan wilt uitgeven.. Onze tips:

Stof en textiel: warm en knus

Je huis aankleden met warme materialen doet het altijd goed. Denk aan plaids, sierkussens en tapijtje. Voor een paar tientjes ben je bij winkels als Action, Kwantum of Jysk al leuke woonaccessoires die jouw huis heel anders doen ogen.

Kunst: daarmee kun je álle kanten op

Kunst, bijvoorbeeld in de vorm van een schilderij, is er voor iedereen. Of je nu houdt van heel subtiel of heel uitgesproken; een schilderij kun je vinden in alle kleuren, soorten, maten en typen. Niets voor jou zo’n schilderij omdat je dan weer je muur moet beschadigen? Nope, je kan tegenwoordig eenvoudig je schilderij ophangen zonder gaten te boren! Wellicht zorgt dat ervoor dat je je niet laat weerhouden een mooi schilderij te kopen?

Lekker verven
Heb je in de zomer voor een fris kleurtje op de muren gekozen? Bijvoorbeeld wit, geel of appelgroen? Dan is het hoog tijd om je muren nu donkerbruin, legergroen, donkerrood of misschien zelfs zwart te verven. Want kleur doet héél veel voor de warmte van je interieur.

Subtiele woondecoratie: cheap maar effectief
Wat we bedoelen met “subtiele” woondecoratie? Kaarsjes, kandelaars, beeldjes, plantjes, enzovoorts. Alles wat jij leuke aankleding vindt voor binnen. Eén ding is zeker: hoe meer leuke decoratie, hoe meer sfeer in huis.

Meer licht:
Ok, we bedoelen niet meer licht, maar vooral beter licht. Let goed op de juiste lichttemperatuur voor de juiste sfeer in huis, en verspreid verlichting goed door je woning. Zorg bijvoorbeeld voor een mooie booglamp boven je salontafel, en een mooie sfeerlamp naast je TV-meubel.

Fire!
Zoals een openhaard. Of een ethanolhaard. Of een elektrische haard. Of met héél veel kaarsjes overal. Ik denk dat we het er snel over eens zijn dat vuur altijd sfeer geeft.

Maak een plan en ga aan de slag!
Ga niet zomaar lukraak wat interieurdecoratie kopen her en der. Zorg dat je een plan maakt. Wat wil je uitgeven aan je sfeerinjectie? Wat is het je waard? Hoeveel tijd wil je eraan besteden? Welke sfeer wil je neerzetten en welke artikelen en ingrepen passen daarbij? We wensen je heel veel succes en plezier toe met het “restylen” van je huisje!


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl