100% Hypotheek Service

Altijd welkom op het hypotheekkantoor

Vier jaar op rij is het hypotheekkantoor van Hypotheek Service uitgeroepen tot het beste hypotheekkantoor van de provincie Groningen. Door regionale oriëntatie en het feit dat alle medewerkers woonachtig zijn binnen de regio Groningen, Friesland en Drenthe, blijft Hypotheek Service te allen tijde betrokken bij ontwikkelingen in de regio. Ook van de noordelijke mentaliteit profiteert u, lekker nuchter en eenmaal aan tafel wordt er werk van uw wensen gemaakt! In de huidige markt is het verstandig om duidelijk te hebben wat u kunt lenen en waar u dit het beste kunt lenen. Zo bent u goed voorbereid wanneer uw droomhuis op de markt komt. De doorlooptijd van de verkoop van een huis wordt steeds korter en huizen worden steeds sneller verkocht. Zaak dus om er snel bij te zijn!

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wat belangrijk is in de zoektocht naar de perfecte hypotheek is de eerste stap. Bij Hypotheek Service laat u zich voorzien van 100% onafhankelijk hypotheekadvies. Welke hypotheekverstrekker en welke hypotheekvorm passen het best bij u? De erkende hypotheek adviseurs zijn betrokken, betrouwbaar en objectief. Hypotheek Service is niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Uw wensen staan centraal. Zo kijken ze niet alleen naar de rente, maar bespreken ze ook zaken die net zo belangrijk zijn. Denkt u aan de mogelijkheid om tussentijds af te lossen, of wat de voorwaarden voorschrijven over verhuizen binnen de looptijd van de hypothecaire lening.

Erkende hypotheekadviseurs

Alle hypotheekadviseurs zijn gekwalificeerd en in het bezit van het certificaat Erkend Hypothecair Planner en/of Erkend Hypotheekadviseur. Alle medewerkers zijn ervaren, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en beschikken over geldige, wettelijk verplichte, diploma’s. In combinatie met het onafhankelijk advies dat u krijgt, betekent dit voor u de beste hypotheek met de meest gunstige voorwaarden. Een vertrouwd adres voor uw erkende hypotheekadviseur in Groningen en omstreken.

Wat als…

Wanneer u met een hypotheek bezig bent is het verstandig om de huidige verzekeringen (weer) eens na te lopen. De hypotheekadviseur voorziet u graag van een overzicht met mogelijke en noodzakelijke verzekeringen. Denk aan een overlijdensrisicoverzekering, of een opstalverzekering. Elk scenario kan voor u op papier worden gezet en voor u worden uitgerekend. Wat als u stopt met werken? Wat als u of uw partner komt te overlijden? Vragen waar we niet graag mee bezig zijn, maar die wel zeer belangrijk zijn. Des te fijner dat uw adviseur dit voor u kan uitrekenen, waardoor u snel en eenvoudig weet waar u aan toe bent in deze situaties. Voor ondernemers kan er ook gekeken worden naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering, waardoor er toch inkomen binnenkomt op het moment dat u (even) niet meer zou kunnen werken. Uw hypotheekadviseur kan u naast deze inzichten ook advies geven over uw pensioen of pensioenen, sparen en beleggen.

Samenvatting:

Wanneer u voor een nieuw koophuis aan het kijken bent, dan is het in de huidige woningmarkt noodzakelijk om op de hoogte te zijn van uw mogelijkheden. Zo zorgt u met Hypotheek Service voor een snel en soepel proces, wanneer u over wilt gaan tot aankoop van een nieuwe woning. Persoonlijk advies op maat. Niet alleen wat betreft uw hypotheek, maar op geheel financieel vlak. Ze kunnen u ook adviseren over sparen, pensioenen en verzekeringen. Zo regelt u alle zaken met dezelfde adviseur in één keer. De adviseur kent uw wensen hierdoor als geen ander en kan snel en efficiënt schakelen naar andere producten. Voordeel voor u is dat u niet langer meerdere schakels nodig heeft om uw hypotheek te regelen. 100% vertrouwen, Hypotheek Service regelt het voor u!

— Reclame artikel —

— Let op: Het lenen van geld kost u geld —