Wasmachine huren voor studenten

Help! De wasmachine in je studentenhuis is kapot. Wat nu? Geld voor een nieuwe heb je niet. En je moeder ziet je aankomen met alweer een grote tas vol vieze was. Bij Wasmachinehuren.nl huur je snel, gemakkelijk en heel goedkoop een moderne wasmachine of ander witgoed.

Slimme studenten huren een wasmachine

Of je nou alleen in een studio woont of met z’n tienen in een studentenhuis: al die handdoeken, spijkerbroeken en sokken moeten gewassen worden. Maar bijna geen enkele student heeft genoeg geld om een wasmachine te kopen. En wat als je gaat verhuizen? Een wasmachine huren is dan een slim plan. Hoe pak je dat aan en waar vind je een betrouwbaar én betaalbaar bedrijf op het gebied van wasmachine verhuur?

Voor een prikkie een wasmachine huren: zo doe je dat

Bij Wasmachinehuren.nl huur je al een wasmachine voor slechts €9,- per maand. Is je geld altijd op en is dat echt te veel voor je? Huur dan een wasmachine samen met huisgenoten. Voor een paar euro paar maand was je dan weer in een moderne en frisse machine en hoef je niet je moeder of een vriend lastig te vallen met je vieze kleren. Ga je verhuizen? Als je je wasmachine huurt bij Wasmachinehuren.nl kun je ervoor kiezen hem in je studentenhuis te laten staan. Het contract mag je dan gratis overdragen aan een medebewoner. Kun je niet meer zonder je mooie wasmachine? Dan neem je hem gewoon mee naar je nieuwe stekkie. Dat mag ook.

 

Wasmachine verhuur voor studenten

Het maakt niet uit of je in Amsterdam woont of je studentenhuis in Groningen staat, Wasmachinehuren.nl levert wasmachines in heel Nederland. Binnen een paar dagen en gratis geplaatst! Ze zijn er speciaal voor studenten. Dat merk je aan de soepele huurovereenkomsten. En aan de prijzen van al hun apparaten. Ze zijn niet voor niets de goedkoopste verhuurder van Nederland. Maar dat betekent niet dat ze oude apparaten verhuren. Bij Wasmachinehuren.nl huur je altijd moderne apparatuur. En als er toch iets kapot gaat? Dan staan ze snel op de stoep om het weer in orde te maken.

Ook ander witgoed huren?

Als je op jezelf woont, heb je ook een fornuis en een koelkast nodig. Ook daarvoor kun je prima terecht bij Wasmachinehuren.nl. Een nieuwe koelkast heb je al in huis voor €8,25 en een gasfornuis met oven vanaf €12,-. Als je het echt luxe wilt: een vaatwasser huur je vanaf €10,25 en een wasdroger al voor €9,75. Wil je dit soort witgoed huren? Dan gelden natuurlijk dezelfde soepele regels als je gaat verhuizen. En uiteraard kun je de kosten delen met je huisgenoten. Dan is het ineens helemaal niet zo duur meer om ook maar meteen een vaatwasser of wasdroger te bestellen…

Samenvatting

Studeren is al duur genoeg. Al je geld gaat op aan boeken, eten en je kamerhuur. Je hebt dan natuurlijk geen geld voor peperdure witgoedapparaten. Maar wat als je wasmachine kapot gaat? Dan huur je gewoon eentje! Bestel bij Wasmachinehuren.nl en voor je het weet heb je je nieuwe en moderne wasmachine, wasdroger, gasfornuis, vaatwasser of koelkast in huis. Snel, gemakkelijk en ook nog eens met flexibele voorwaarden: als je verhuist mag je het huurcontract gratis overdragen aan iemand anders. Maar een wasmachine huren met een paar huisgenoten kan natuurlijk ook, dat is helemaal lekker goedkoop. Voor de prijs hoef je het trouwens niet te laten: Wasmachinehuren.nl is de goedkoopste verhuurder. Bovendien bezorgen ze in het hele land en komen snel langs als je apparaat niet helemaal goed werkt.