Opslagruimte maakt je verbouwing makkelijker

Geef jezelf de ruimte tijdens je verbouwing

Als je gaat verbouwen, staan er snel spullen in de weg. Daar hebben wij een handige oplossing voor gevonden: upload ze gewoon – net als je foto's en andere bestanden – naar de cloud. Cloud, hoor ik je vragen. Maar het zijn toch geen bestanden? Nee, maar opslagbedrijf Inbox ontwikkelde een app die je kunt zien als een soort virtuele bewaarplaats voor je fysieke spullen.

Zo werkt het 

Heb je bijvoorbeeld opslagruimte Vianen nodig tijdens je verbouwing? Vul online het formulier in, chat direct met Jimmy of plan een telefonische adviesafspraak. De mensen van Inbox zorgen ervoor dat jij precies de ruimte krijgt die je nodig hebt.

Dat geeft jou weer de ruimte voor de verbouwing waarmee je bezig bent. Of het geeft je de ruimte om te beginnen! Want heb je er al eens over nagedacht wat je allemaal zou kunnen doen met die bergruimte, zolder of kelder die nu vol staat met spullen die je eigenlijk (bijna) nooit gebruikt? Daar kun je een prachtig thuiskantoor van maken. Of ombouwen tot kinderkamer, als er een kleine op komst is. 

Hoe dan ook: het is zonde om die ruimte vol te laten staan met spullen die je hooguit 1x per jaar nodig hebt, zoals de kerstversiering of wintersport spullen. Die vierkante meters zijn namelijk veel meer geld waard dan als bewaarplaats. Laat zien hoe handig je bent en haal er het maximale uit!

Opslagruimte door heel Nederland

En het mooiste is: Inbox rijdt door heel Nederland. Dus of je nou opslagruimte Breda nodig hebt of opslagruimte Leiden: dat maakt niet uit. Inbox is altijd de dichtstbijzijnde optie. Ze rijden het hele land door met hun citytruck en komen tot aan je voordeur. Zo huur je dus ruimte zonder dat je daar zelf de deur nog voor uit hoeft.

Heb je tjdens al die verbouw- en huisstress nog een extra steuntje in de rug nodig? Kijk dan eens wat bloesemtherapie tegen de stress van verandering kan doen. Je vindt op deze pagina nog een heleboel andere natuurlijke middelen die je helpen te ontspannen en lekkerder in je vel te zitten. Ideaal dus om straks lekker productief te zijn in je nieuwe thuiskantoor.