Makelaardij Callegas

 

 

Bent u op zoek naar een huur- of koopwoning in Soest? Wacht dan niet langer en schakel een professionele makelaar in met verstand van zaken. U kunt terecht bij Callegas Makelaardij, daar wordt u geholpen met het maken van de juiste keuzes als het gaat om het kopen of huren van een huis. Callegasprobeert de klanten altijd tevreden te houden en hulp aan te bieden waar dat mogelijk is, op deze manier ontstaat een goede samenwerking en is het voor beide kanten een win – win situatie.

Hulp nodig met het verkopen van uw woning? Ook daarvoor kunt u terecht bij Callegas. Wij kunnen u helpen met de vragen waar u geen antwoord op heeft of dingen waar u moeite mee heeft zoals het vaststellen van de juiste vraagprijs voor uw woning. Of hoe de verkoop het best kan worden aangepakt. Zulke vragen kunnen lastig zijn om zelf te beantwoorden. Wij van Callegaskunnen u ook helpen met adverteren door uw advertentie op onze website te plaatsen, maar ook op bijvoorbeeld Funda. Zo proberen we aandacht te vestigen op uw woning en zullen er snel reacties volgen!

Heeft u nog vragen voor Makelaar Callegas? Neem even contact met ons op via info@ callegas.nl, 035-6019358 of vul het contactformulier in op onze website.