Lekker aan de slag met je huis

 

Lekker in en om het huis aan de slag, dat is echt een trend. Steeds meer mensen voelen zich geïnspireerd om hun huis een nieuwe look te geven. Dit komt natuurlijk ook door de vele televisieprogramma’s waarin een voorheen saaie woonkamer wordt omgetoverd tot een echte droomkamer. Of waarin mensen het gevoel hadden te klein te wonen, maar door optimaal gebruik van de aanwezige ruimte toch nog prima een aantal jaartjes vooruit kunnen.

 

Maak optimaal gebruik van je keuken

Als er een plaats in huis is, waar je nooit genoeg opbergruimte kunt hebben dan is het wel de keuken. Vooral als je een beetje van bakken en koken houdt, kom je al snel ruimte te kort. Ee n koffiezetapparaat, een keukenmachine, waterkoker noem het maar op en dan hebben we het nog niet eens over het eten zelf of de bakbenodigdheden. Op Keukenuitrusting.nl  vind je inspiratie voor koken en keukengerei, maar ook voor de indeling of verbouwing van je keuken. Zo maak je het meeste van een van de meest gebruikte ruimtes in het huis.

 

Doe het lekker zelf, dit is erg leuk en ook nog eens geld besparend

Voor allerlei projecten die jezelf kan oppakken ter decoratie, verbetering van je huis of de tuin raadpleeg je een DIY blogHier vind je uiteenlopende ideeën om lekker zelf aan de slag te gaan. Wat dacht je van zelf kasten op  maat maken? Hierdoor kun je enorm veel ruimte winnen omdat je de beschikbare ruimte volledig gebruikt. Of zelf een origineel Patch vloerkleed maken en als het lente wordt maak je de leukste bloemstukjes, helemaal zelf.  Dat je zelf handige en leuke dingen maakt voor in en om het huis geeft een gevoel van trots en je kunt hiermee ook nog eens een hoop geld besparen.