Hoe geef je jouw interieur een nieuwe look?

 

Wanneer je een aantal jaar hetzelfde interieur hebt wil je uiteindelijk iets nieuws en iets anders. Je koopt wat nieuwe meubels of een nieuwe lamp maar het is nog steeds niet precies wat je in gedachten had. Maar hoe geef je jouw interieur nou een nieuwe look? Dit artikel geeft je een aantal tips hoe je jouw woonkamer opnieuw kunt inrichten.

 

Kleuren

Als je jouw interieur een nieuwe look wilt geven kun je dit gemakkelijk doen door de kleuren te veranderen. Zo kun je bijvoorbeeld je muur een ander kleurtjes geven, dit zorgt namelijk al meteen voor een heel ander beeld. Maar je kunt ook wat kleineren accessoires een andere kleur geven zoals bijvoorbeeld een lamp of schilderij. Wat je ook kunt doen is op het internet een oud tweedehands meubeltje kopen zoals een tafeltjes, en deze dan zelf opnieuw schilderen in een mooi en frisse kleur. Zo kun je voor een relatief kleine prijs jouw interieur een hele andere look geven.

 

Accessoires

Je interieur veranderen kun je doen met grote aanpassingen zoals een andere bank of een andere kast. Maar je kunt ook kleine aanpassingen doen om je interieur een andere look te geven, je kunt dit doen door verschillende accessoires toe te voegen aan je interieur of te veranderen. Zo kun je bijvoorbeeld je muur wat opfleuren door er muurstickers op te plakken. Muurstickers zijn er in allerlei soorten en maten dus er zit voor iedereen wel wat tussen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook met kaarsjes of kleedjes jouw interieur een warme en gezellige sfeer geven.

 

Tot slot nog een laatste tip: je kunt ook je interieur een andere look geven zonder dat dit geld hoeft te kosten. Je kunt bijvoorbeeld je bank verplaatsen naar een andere hoek of je kast op een andere plek zetten. Dit soort aanpassingen kosten geen geld enkel wat moeite en je kunt hiermee makkelijk een hele ander sfeer creëren in je huis.