Een hoogwerker, onmisbaar op elke werkplaats

Op elke bouwplaats is het vaak nodig om op hoogte te werken. Bijvoorbeeld wanneer er iets gedaan moet worden aan een gevel. Het is niet handig en veilig wanneer je op een bouwplaats op een ladder klimt, zeker niet wanneer je met meerdere mensen de hoogte in moet. Daarom is het verstandig om in dit geval gebruik te maken van een hoogwerker. Met het grootste gemak takelt deze machine met een platform meerdere mensen omhoog zodat de werkzaamheden op de bouwplaats snel en efficiënt uitgevoerd kunnen worden.

Groot hefvermogen

In je zoektocht naar de juiste hoogwerker, kom je waarschijnlijk een aantal verschillende varianten tegen. Zo heb je de schaarhoogwerkers en de telescoophoogwerkers. Het verschil tussen deze twee is dat een schaarhoogwerker in de uitvoering compacter is, maar vaak wel meer hefvermogen heeft. In de meeste gevallen is dit tot wel 1000 kilo. Op deze manier wordt het vrij eenvoudig om te werken aan hoge gevels.

Voldoende werkruimte

Een ander groot voordeel van een schaarhoogwerker, is dat het platform uitschuifbaar is. Op deze manier beschik je over veel meer werkruimte en ben je veel meer flexibel in je werkzaamheden. Het is overigens niet nodig om de machine na gebruik weer helemaal af te breken. Na het uitgevoerde werk klap je de machine in en  rijd je deze eenvoudig weer de vrachtwagen op, zodat de hoogwerker naar de volgende bestemming gebracht kan worden. Daarnaast neemt deze machine weinig ruimte in bij opslag.

Te gebruiken op elk terrein

Niet alle machines zijn gelijk op de bouwplaats te gebruiken, omdat er eerst sprake moet zijn van een vlakke ondergrond voordat deze stabiel staat. Bij hoogwerkers heb je dit probleem niet, omdat deze voorzien zijn van stabiele nivelleerstempels. Hierdoor kost het je geen extra moeite om de hoogwerker naar de gewenste plek te rijden, zodat je gelijk door kunt gaan met de werkzaamheden. Komt een hoogwerker de komende tijd van pas, maar zie je het eerst nog niet zitten om deze machine te kopen? Dan is een hoogwerker huren ook een optie. In dit geval kan je kiezen tussen een variant aangedreven door diesel of eentje die werkt op een accu.
Deze advertorial is geplaatst door (oma), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Deze advertorial is geplaatst door (oma), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.