Doe veel woonideeën! Het resultaat zal ernaar zijn!

 

Er zijn een paar dingen waar veel mensen leren creatief in willen zijn. Veelal hoort het interieur daar ook bij. Het hoeft niet per se mega uniek te zijn maar u wilt zich er wel helemaal op u gemak voelen. Daarbij gaat het vooral het juiste gevoel en sfeer. Het is dan voor de meesten ook niet echt een probleem deze zaken bij anderen af te kijken. Bijvoorbeeld in tijdschriften, bij vrienden of familie thuis of gewoon simpelweg van een website geplukt.

 

Een rustieke houtlook in huis

Zo is er bijvoorbeeld White Wash. Dit is een bepaalde manier van verven van meubels of muren. Het valt het beste het te omschrijven als een rustieke, gebleekte look. Het is een verflaag die wel dekkend is maar toch het karakter van de houten ondergrond niet helemaal bedekt. Er zijn genoeg goede websites om alles over deze techniek te lezen. Er wordt nauwkeurig uitgelegd hoe alles in elkaar steekt en hoe jezelf de verftechniek moet toepassen. Uiteraard kunt ook een whitewashspecialist in huren. Daarbij kunt u ook tal van woonideeën er vinden die leuk te combineren zijn met deze techniek. Het is dus niet zo dat uzelf er nog een leuk geheel bij moet bedenken.

 

Woonideeën voor de tuin

 

Wat vaak goed samen gaat met die verftechniek is de tuin. Het matcht goed met groenen en grijzen die veel terug komen in de tuin. Een echte tuintrend is het wellicht nog niet te noemen, maar het wel populair. We zien de combinatie steeds meer. Voor elke tuintrend zijn een aantal leuke ideetjes te vinden, die goed te combineren zijn bijvoorbeeld met whitewash. Het zijn uiteraard twee verschillende sites dus u moet zelf nog wel aan gang gaan om het samen te brengen. Echter, wordt dit doorgaans niet als erg lastig ervaren en de meesten vinden het zelfs een leuke bezigheid.

Deze advertorial is geplaatst door (basme), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.