Start het verlichtingsseizoen goed met design verlichting

Het verlichtingsseizoen gaat alweer bijna van start. Nu de dagen langzaam weer korter worden en de avond steeds vroeger valt, merken we direct dat we steeds vaker grijpen naar de noodzaak om onze lampen vervroegd aan te zetten. Het najaar is dan ook het perfecte moment om uit te zoeken of al jouw verlichting nog up-to-date is. Is er überhaupt wel genoeg verlichting om jouw woning niet alleen sfeervoller te maken, maar ook te voorzien van basisverlichting? Met design verlichting maak jij je woning binnen mum van tijd weer helemaal up-to-date en start je het verlichtingsseizoen alvast goed! Maar waar let je op bij de aanschaf van design verlichting en welke merken kunnen niet ontbreken in jouw woning? Dat en nog veel meer vertellen we in dit artikel!

 

Design verlichting van Flos

Design verlichting van Flos kan niet ontbreken in de moderne woning. Deze verlichting wordt gekenmerkt door verrassende ontwerpen, materialen en innovatieve technologieën. Flos vond zijn oorsprong in Italië en geniet sindsdien van wereldwijde naamsbekendheid. Zodra je kiest voor Flos zal je merken dat je niet gauw meer teruggaat naar een ander merk. Deze lampen zijn zo uniek en beschikken over zo’n exclusieve uitstraling dat het moeilijk is om die uitstraling nog te evenaren met andere verlichtingssoorten. Bovendien vind je bij Flos design verlichting in alle soorten en maten, waardoor je eigenlijk nergens anders meer hoeft te kijken.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van design verlichting?

Voor de aanschaf van design verlichting is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal zaken. Wij hebben de belangrijkste dingen voor jou op een rijtje gezet:

De kwaliteit van de lampen: zelfs bij design verlichting zit er een duidelijk verschil tussen de kwaliteit van verschillende merken. Wij raden dan ook aan om eerst de recensies van de diverse merken te lezen. Zo weet je goed wat je kunt verwachten van de kwaliteit en klantvriendelijkheid bij de aanschaf van verlichting van een bepaald merk.
De prijs: logischerwijs betaal je wat meer voor design verlichting dan dat je zou doen als je standaard verlichting zou aanschaffen. Wel is het belangrijk om voor jezelf een budget op te stellen. Uit ervaring blijkt dat veel mensen moeite hebben om zich nog aan hun budget te houden als ze al die prachtige design lampen voor het eerst zien. Kom niet voor vervelende financiële verrassingen te staan en houd je aan het budget dat je voor ogen had. Dat scheelt een hoop stress aan het einde van de maand!
Stel een lichtplan op: natuurlijk is het heel leuk om allerlei verschillende soorten design lampen met elkaar te combineren, maar het moet ook praktisch zijn. Enkel sfeerverlichting is niet voldoende om je gehele woning te verlichten. Bovendien geeft dat ook niet de uitstraling die je in gedachten had. In een goed lichtplan bedenk je welke verlichting je in elke ruimte nodig hebt. Hierbij maak je ook onderscheid tussen basis- en sfeerverlichting. Hiermee voorkom je dat je te weinig of juist te veel design verlichting aanschaft.

Deze advertorial is geplaatst door (basme), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.