Scandinavisch design voor het perfecte Scandinavische interieur

Het Scandinavisch interieur is al jarenlang enorm populair en ook in 2018 is deze nog helemaal hot! Het is dan ook niet voor niets dat het Scandinavisch interieur zo populair is. Het minimalistische gevoel, de eenvoud en het prachtige kleurenpalet geeft voor veel mensen de doorslag om hun interieur drastisch om te gooien. Breng jouw woning in de Scandinavische sferen met echt Scandinavisch design. De volgende design merken mogen uiteraard niet ontbreken in jouw Scandinavische woning:

 

Hay, Scandinavisch design met een twist

Hay is een relatief nieuw merk, maar heeft inmiddels al duizenden harten veroverd. Zowel in het binnen- als buitenland zijn ze dol op dit merk en dat is ook niet voor niets. Dit merk verkoopt alle meubels en woonaccessoires die passen bij de populaire Scandinavische stijl. De ontwerpen zijn tijdloos en bruikbaar binnen elk interieur. Kenmerkend voor de design meubels van Hay is dat deze genieten van een zeer lange levensduur en bovendien ook nog eens goed betaalbaar zijn. De prijs voor de meubels van Hay is misschien wel het grootste voordeel. Je ontvangt kwaliteit, een lange levensduur en een prachtig design voor een zeer betaalbaar kostenplaatje. Dat is niet alleen goed voor jouw Scandinavische interieur, maar ook nog eens geweldig voor je portemonnee! Wat wil je nog meer?

 

&Tradition voor innovatieve Scandinavische meubels en verlichting

 

Wil je echt iets unieks voor jouw woning en wil je niet te veel afwijken van de Scandinavische stijl? Kies dan voor de meubels en verlichting van &Tradition. Dit Deense merk heeft wereldwijde bekendheid vergaard door haar unieke stijl en innovatieve technologieën. Dit zonder hun Scandinavische afkomst uit het hoog te verliezen. Als je jouw Scandinavische interieur een stuk spannender wilt maken, maar wel de Scandinavische sfeer wilt behouden is &Tradition het merk dat je zoekt. Het merk begon met het produceren van stijlvolle design verlichting en deed daarna een poging tot het maken van design meubels. Dit sloeg vervolgens zo goed aan dat ze keken naar de verdere mogelijkheden binnen hun bedrijf. In 2014 kwamen ze met de nieuwste innovatieve toevoeging: kelim tapijten. Bij &Tradition waarborgen ze de kenmerken van de Scandinavische stijl, maar geven deze wel een persoonlijke twist.

 

Breng je huis in Scandinavische sferen met Muuto

 

Muuto is een jong merk dat pas in 2006 voor het eerst het licht zag. Sindsdien hebben ze enorm veel aan populariteit gewonnen en behoren ze tot de ultieme top als het gaat om de verkoop van Scandinavische meubels. Muuto komt van het Finse woord ‘Muutos’ en betekent ‘nieuw perspectief’ als we dit vrij vertalen. Deze betekenis komt Muuto dan ook zeer zeker na. Zij proberen Scandinavisch design in een nieuw jasje te hijsen. Dat betekent respect voor de natuur, een fijne kleurencombinatie en bijzondere ontwerpen. Muuto biedt jou de mogelijkheid om op een andere manier naar het Scandinavische interieur te kijken en jouw woning ook een nieuw perspectief te bieden. Tijd voor Muutos! Tijd voor verandering!