De voordelen van een inbouwbrander 

Een haardvuur is gezellig, maar wanneer het vuur op hout gestookt is zijn er ook wat nadelen aan verbonden. Na een avondje bij het vuur stinkt je kleding en je haar naar rook, je ogen prikken, en bovendien heb je kans dat je je brandt aan vuurvonken. Tegenwoordig hoef je deze nadelen echter niet te ondervinden. Een vuurtafel met een inbouwbrander biedt de oplossing.

Waar let je op wanneer je een inbouwbrander koopt?

Een inbouwbrander voor een vuurtafel is los te kopen. Het kan zijn dat je oude inbouwbrander kapot is, maar dat je nog wel tevreden bent over je tafel. Je kan natuurlijk ook je eigen vuurtafel aan het bouwen zijn, waar je ook een inbouwbrander voor nodig hebt. Deze zijn simpelweg te bestellen via internet, maar let daarbij wel goed op dat je de juiste maat koopt. Ook het vermogen kan verschillen per leverancier en brander.

De inbouwbrander van Happy Cocooning

De inbouwbrander Happy Cocooning wordt geleverd met lavastenen en houtblokjes, waardoor het vuur lijkt te zijn gestookt met hout. Deze inbouwbranders dienen te worden gebruikt met een glazen ombouw. De inbouwbranders van Happy Cocooning kun je aanschaffen als vuurtafel, maar je kan de brander dus ook los kopen, om deze vervolgens te gebruiken voor een zelf gemaakte tafel.

Dit artikel is geplaatst door (HendrikM), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.