Houten jaloezieën: de voordelen

Houten jaloezieën op maat zijn in Nederland nog steeds één van de meest verkochte types van raamdecoratie. Niet zo gek ook gezien het echte eyecatchers zijn in je woning! Hoewel jaloezieën vaak duurder zijn dan bijvoorbeeld gordijnen, biedt dit soort raambekleding ook een tal van voordelen. In dit blog vertellen we je er meer over.

De veelzijdigheid

De meeste mensen die houten jaloezieën kopen, doen dit omdat zij deze raamdecoratie erg mooi vinden. Houten jaloezieën hebben een subtiele en natuurlijke look en staan prachtig in vrijwel ieder interieur. Weinig materialen zijn zo hoogwaardig als hout. De populariteit van de jaloezie wordt hierbij nog versterkt door de veelzijdigheid van het product. Je kunt de jaloezie helemaal afstemmen op jouw eigen wensen waarbij je kunt kiezen uit lameldikte, houtsoort en kleur.

Isolerende functie

Houten jaloezieën hebben een hoge isolatiewaarde. Dit wil zeggen dat de jaloezieën de warmte van binnen goed tegen kunnen houden bij het raam. Hierdoor gaat er minder warmte verloren. Ook kan de kou van buiten minder goed naar binnen. Het gevolg? Je hoeft minder hard te stoken als je houten jaloezieën voor het raam hebt hangen.

Een mooie lichtinval creëren

Houten jaloezieën hebben ook een mooie lichtinval. Als je de jaloezieën naar beneden doet en deels sluit, komt het daglicht prachtig door de raamdecoratie heen. De bijzondere lichtinval van de jaloezieën geeft jouw interieur direct meer sfeer!

Houten jaloezieën: iets voor jou?

Al nieuwsgierig geworden? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een aantal kleurstalen aan bij Inhuis Plaza! Binnen 1 à 2 werkdagen heb jij de kleurstalen al in huis en kan jij kijken of de kleuren passen binnen jouw interieur. Kom langs in de showroom in Barendrecht en bekijk alle oplossingen en mogelijkheden. Bespreek je thuissituatie en wensen met één van onze raamdecoratiespecialisten. Passend bij je wensen en budget kunnen we de beste alternatieven naast elkaar leggen.

Dit artikel is geplaatst door (jonathan), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.