Zo mooi wordt je werkplek met designverlichting

Moderne verlichting betekent veel voor een interieur. Een mooie industriële design hanglamp kan zomaar een ware eyecatcher voor een ruimte vormen. Je kent het wel, het wow-gevoel wanneer je een hal binnenkomt en je daar een design hanglamp van grote afmeting aantreft. Met de juiste lampen haal je heuse kunstobjecten in huis. Of op kantoor.

industriële hanglampen

High design, thuis & op kantoor

Thuis willen we bijzondere verlichting. Maar ook het kantoor kan op dat gebied vaak een interieurboost gebruiken. Dit realiseer je niet alleen door de inzet van design meubilair, maar vooral ook door te kiezen voor een super functionele mix van designkantoorverlichting.
De bovenstaande afbeelding toont een staaltje sublieme kantoorverlichting; absolute eigentijdse eyecatchers, die thuis dus ook helemaal niet zouden misstaan! Wat een prachtig set industriële hanglampen. Zelfs de meubels voor kantoor zouden zo in je eigen keuken passen.
Dit is ook exact de bedoeling; het onderscheid tussen kantoormeubelen en woonmeubelen vervaagt bij het gebruik van design kantoormeubelen. Dergelijke designmeubelen staan geweldig op kantoor, maar eigenlijk ook in je eigen interieur. Kantoormeubels en verlichting dienen daarnaast altijd aan hoge kwaliteitseisen te voldoen; zowel design als materiaal moeten van een superieure kwaliteit zijn.

Functionele, bijzondere verlichting

Ieder kantoor, maar ook woning, kan een zeer bijzondere upgrade krijgen door de toevoeging van mooie, hoog kwalitatieve verlichting. Verlichting dient vanzelfsprekend niet alleen mooi vormgegeven te zijn, maar ook een hoge functionaliteit te bieden voor het beoogde doeleinde, tegen een zo gunstig mogelijk tarief. Daarom valt de keuze steeds vaker op gebruik van LED verlichting en energiezuinige spaarlampen; ook op kantoor.
Bureauplaatsen waaraan dagelijks de hele dag wordt gewerkt, werkplekken dus waar voorheen TL-balken in het doorgaans aanwezige systeemplafond te vinden zouden zijn, worden vandaag de dag op eigentijdse wijze voorzien van bijzonder fraaie design hanglampen die gewoon net zoveel licht bieden. Havic: kantoorinrichting – kan iedere kantoorruimte omtoveren tot een fraai staaltje hoogdesign; van meubilair tot verlichting.

Werkplek thuis

Soms vormt je huis tevens je werkplek. Vele kleine zelfstandigen zullen dit beeld herkennen. Enerzijds wil je klanten niet thuis ontvangen; het interieur is te huislijk, of niet representatief genoeg, maar anderzijds zul je soms wel moeten. Ook hier bestaan oplossingen voor.
Design kantoormeubilair en verlichting verhelpen dit probleem in een ommezwaai. Je kantoor, of werkplek thuis, kun je absoluut met kantoor-interieurdesign upgraden naar een volwaardige, professionele en toch huislijke plek. Daar waar je met trots je klanten ontvangt en jij je ook nog eens lekker thuis voelt.

witte design hanglamp
Foto: Havic kantoorinrichting