Philips Hue – Nummer 1 smart lighting systems voor het hele huis!

Philip Hue verlichting

 

Philips Hue staat met stipt op nummer 1 als het gaat om slimme verlichting. De lampen zijn energie zuinig en de mogelijkheden zijn ongekend. Zo verander je eenvoudig de licht tinten of kleuren, en bedien je de lampen vanaf elke locatie. Het grote voordeel is, is dat je geen licht schakelaar meer nodig bent. Voor het bedienen gebruik je namelijk de Hue app. Deze app is gratis en gebruik je voor alle smartlampen van Philips. Hanglampen, wandlampen, losse lichtbollen voor bestaande armaturen, of LED strips om indirect licht te creëren. Ook voor buitenshuis, zijn er slimme LED lampen verkrijgbaar.

Bedienen vanaf elke locatie

De mogelijkheden met nummer de nummer 1 smart lighting systems zijn ongekend. Ze verander je in een handomdraai alle lampen van kleur, dim je het licht tot 20%, maak je routines aan, of stel je ontwaak licht in. Dit zijn enkele voorbeelden, maar er zijn nog er heel veel meer. Alle mogelijkheden doe je middels de Hue app. Het is zelfs mogelijk om dit vanaf elke locatie te doen. Zolang je maar een internet verbinding hebt, en aangemeld bent met een Philips Hue account.

Philip Hue control panel

 

Bediening met accessoires

Je smartphone niet bij de hand, maar wil je toch een bepaalde sfeer in huis creëren? Dan kun je dit doen met behulp van accessoires. Zo kun je het licht dimmen met de Hue dimmer, wisselen van lichtstanden, maar kun je de lampen ook bedienen met je stem. Spraakbediening is erg in opkomst en doe je met de Google Assistent, Alexa, of Siri.

Smartlampen voor zowel binnen als buiten

Het assortiment is erg ruim, en zijn de smartlampen van Philips zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen uit lampen die alleen wit licht geven, maar ook lampen die over 16 miljoen kleuren beschikken. Daarnaast zijn er losse lichtbronnen verkrijgbaar met alle gangbare fittingen, maar ook armaturen met ingebouwde LED verlichting, zoals hanglampen of wand lampen, voor zowel binnen als buiten.

Philips Hue lamp

Hoe begin je met Philips Hue?

Om te starten met Hue verlichting, kun je het beste beginnen met een starterskit. Een dergelijke kit bestaat uit een aantal lampen, dimmer, en de Bridge die je nodig bent om je lampen te verbinden met Wifi. Dit is een klein vierkant kastje die je koppelt met de router. Wanneer je deze hebt verbonden kun je eenvoudig de lampen toewijzen met de app. Je kan het maximaal uitbreiden tot 50 lampen en 10 accessoires. Enkele accessoires zijn lichtschakelaars en sensoren.

Nadelen Philips Hue

Naast de voordelen is er ook een nadeel te vinden. Zo zijn de lampen en accessoires best prijzig. Voor een losse lichtbol met 16 miljoen kleuren, betaal je namelijk gauw 50 euro. Wanneer je de hele woning wilt voorzien van smartlampen, kunnen de kosten erg oplopen. Gelukkig zijn deze lampen regelmatig in de aanbieding. Tijdens de feestdagen bijvoorbeeld. Bij Hueaanbieding.nl vind je alle actuele aanbiedingen van bekende shops, zoals Bol.com, CoolBlue en Fonq. Een andere manier om voordeliger uit te zijn, is door middel van voordeelbundels. Deze pakketten zijn uitgerust met een starterskit, extra lampen, en soms andere smarthome producten die compatibel zijn met Hue, zoals de Google Home speaker.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (sandereshuis3), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.