Heerlijk buiten eten aan de Douglas tuintafel

Een tuintafel is een gezellig middelpunt in de tuin, al of niet onder een overkapping, om met elkaar te eten en bij te praten. Zelf kunt u er rustig de krant lezen of werken in de frisse lucht met uitzicht op de tuin. Met een Douglas tuintafel bij douglas-tuinmeubelen.nl kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en een mooie uitstraling zonder te veel te betalen.

Wat is Douglashout en waarom zou u hiervoor kiezen?

Douglashout komt van de Douglasspar, die in ons land en de buurlanden intensief wordt geplant en snel groeit. Door voor Douglashout te kiezen bent u energievriendelijk en kostenbesparend bezig omdat het hout niet van ver hoeft te komen. Dit massieve hout is geschikt voor tuinmeubilair omdat het alle weersomstandigheden, ook in de winter, goed kan verdragen. Wanneer uw Douglas tuintafel vooraf behandeld is met olie (naturel, white-wash of grey-wash) gaat deze nog langer mee zonder dat deze verkleurt en is daarmee extra onderhoudsvriendelijk. Door vervolgens ook nog Douglashout te kiezen voor vlonders, schuttingen en ander tuinmeubilair kunt u een rustig totaalbeeld creëren. Bij douglas-tuinmeubelen.nl vindt u bijvoorbeeld ook buitenkeukens van dit materiaal.

Diverse onderstellen, constructies en materialen

Bij douglas-tuinmeubelen.nl vindt u verschillende soorten Douglas tuintafels. Denk daarbij aan een tuintafel die volledig van hout is, wat een rustige en landelijke uitstraling geeft. De zijkanten kunnen dicht zijn of open, ook met u-vorm of v-vorm. Bij sommige modellen zijn de planken wat meer geprononceerd voor een robuuster effect. Een wat langere kopse kant geeft meer zitruimte. U kunt zelf bankjes of stoelen bijbestellen of kiezen voor een complete picknicktafel. Verder ziet u industriële onderstellen van steigerbuizen (eventueel met wieltjes) en van RVS. Bijzonder ook is een Douglas tuintafel met leistenen inleg. Door te kiezen voor een verfcoating in zwart, wit of grijs, volledig of alleen het onderstel, wordt de uitstraling strak en modern. Verf gaat minder lang mee dan olie en is meer geschikt onder een veranda of overkapping.

Op maat gemaakt en thuis afgemonteerd

Bij douglas-tuinmeubelen.nl bepaalt u zelf de maten van uw Douglas tuintafel, wel tot 3,5 meter lang. U kiest eventueel voor een behandeling vooraf. Door speciale spuitmachines wordt elke tuintafel egaal en grondig geolied. Bij het leveren monteert de chauffeur ter plekke uw tafel af voor direct gebruik. Wanneer u de collectie tuintafels in het echt wilt bekijken kunt u de showroom in Haaksbergen bezoeken en eventueel speciale maten bespreken.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.