Met deze gadgets beveilig je je huis optimaal

Wie zijn huis wil beveiligen denkt al snel aan goede raam- en deurvergrendeling. En dat is natuurlijk ook een absolute aanrader. Maar er zijn ook allerlei nieuwe slimme gadgets te koop waarmee je jouw huis nog beter kunt beveiligen. Nieuwe technologieën gebaseerd op slimme en innovatieve ideeën. Dingen waar je zelf niet zo snel op zou komen. En voor de gadget liefhebbers natuurlijk altijd even leuk om deze allernieuwste technologische snufjes even te bekijken. We zetten de vier nieuwste beveiligingsgadgets even voor je op een rij. Daarmee kun je ook jouw huis optimaal beveiligen.

Budget raam- en deurbeveiliging

Je wilt je huis graag goed beveiligen, maar geen honderden euro’s uitgeven? Dan zijn de Korners zeker een aanrader. Deze kunststof driehoeken plaats je in de hoeken van je ramen en deuren. Wanneer er iemand binnen probeert te dringen, krijg je via je smartphone direct bericht. Ook zit er een handige app bij waarmee je direct de politie kunt informeren of aan de buurman of buurvrouw kunt vragen om even te gaan kijken bij je huis. Je koopt deze handige beveiligingsgadget voor minder dan 100 euro.

Digitale deurspion

Een deurspion is zoals het woord al aangeeft: een spion bij de deur. Wanneer er ’s-avonds wordt aangebeld dan is het namelijk wel zo prettig om te weten of er iemand bij je voordeur staat en zo ja, wie. Een deurspion is een deurcamera – al dan niet met intercom – die je bij je voordeur plaatst. Zo weet je of er iemand staat met minder goede bedoelingen en zie je ook wie er aanbelt. Dat zorgt voor een veilig gevoel en zo kun je ook besluiten wanneer je wel of niet de deur opent.

Niet elke deurspion is geschikt voor elk huis. Op veiligheids-sloten.nl; vind je een zeer ruim assortiment met een geschikte deurspion voor vrijwel elke woning. Bovendien heeft het Politie Keurmerk Veilig Wonen in 2007 ook verplicht dat je altijd moet kunnen zien wie er voor je voordeur staat. Geen wonder dus dat we bij vrijwel alle nieuwbouwwoningen tegenwoordig een deurcamera zien. Een goed idee voor je eigen veiligheid dus.

Bewakingsrobot

Het lastige van je huis beveiligen is dat je niet in elke hoek van je huis een camera kunt plaatsen. En je weet natuurlijk niet waar de inbreker zal proberen om naar binnen te komen. Een bewakingsrobot is dan een goede oplossing. Deze beweegt namelijk door je huis heen en houdt alle ruimtes op de verdieping goed in de gaten. Hij reageert op harde geluiden, maar ook op brand en gifstoffen. Je krijgt dan direct bericht op je smartphone. Zo ben je dus in één keer tegen inbraak, brand en gaslekken beveiligd. Wil je graag nog meer lezen over beveiliging? In het artikel zo beveilig je jouw woning optimaal tegen inbraken vind je nog veel meer slimme beveiligingstips.

Mini camera

Vind jij een grote opvallende camera ook geen fraai gezicht? Dan is er nu een mini camera te koop die even groot is als een ei. Met de handige plakstrip aan de onderkant kun je hem op elke gewenste plek plaatsen. Via de Wifi en je smartphone blijf je op de hoogte van wat er in je huis gebeurt. De accu gaat drie maanden mee en hij kost iets meer dan honderd euro. Plaats er één op plekken die je graag in de gaten wilt houden in je huis. Het voordeel van deze camera is dat hij nauwelijks opvalt.
Dit reclame-artikel is geplaatst door (SanderW013), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
Dit reclame-artikel is geplaatst door (SanderW013), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (SanderW013), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.