Buiten genieten met Douglas tuinmeubelen

Nu het mooie weer eraan komt is het tijd om de tuinmeubelen te presenteren. U wilt vast meegaan met de trend en daarom bieden wij u mooie tuinmeubelen van zogenoemd Douglas hout aan. Douglas hout is afkomstig van de Douglasspar. Hierdoor hebben Douglas tuinmeubelen een fijne tot matig grove nerf en een zeer hoge duurzaamheid. Dat is niet zo gek, want Douglas hout behoort tot een van de hardste naaldhoutsoorten in Europa. Onbehandeld kan Douglas hout wel tien tot vijftien jaar meegaan en op die manier heeft u jaren profijt van uw Douglas tuinmeubelen. Heeft u al een idee welke Douglas tuinmeubelen goed bij uw tuin passen? Neem gerust eens een kijkje in het brede assortiment.

 Douglas tuinbank

Binnen het assortiment van Douglas tuinmeubelen mag de klassieke tuinbank uiteraard niet ontbreken. Douglas tuinbanken zijn in verschillende kleuren, soorten en maten te verkrijgen. Van stoere tuinbankjes voor de eethoek tot complete picknicktafels. En wat te denken van tuinbankjes met een combinatie van Douglas hout en een rsv onderstel of steigerbuizen? Hierdoor krijgen uw Douglas tuinmeubelen een fraaie industriële look, die eventueel met strakke zitkussens kan worden onderstreept.

 Douglas tuintafels- en stoelen

Zoekt u nog een mooie, houten tuintafel, die volledig naar uw wensen afgewerkt is? Bij Douglas tuinmeubelen bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om een lange tafel met bankjes, een kleine tafel met verfijnde poten of eerder een landelijk tuintafel met bijpassende stoelen. Alle Douglas tuinmeubelen worden precies op maat ontworpen en beschikken over een hoge kwaliteit. En dat geldt overigens net zo goed voor extra’s als bloembakken, ligbedden, barkrukken of statafels.

 Douglas lounge- en hoekbanken

Wanneer u over een wat grotere tuin of een breed terras beschikt, komen lounge- en hoekbanken eventueel aan de orde. Binnen het assortiment van Douglas tuinmeubelen treft u een brede keuze aan loungesets aan. Wat dacht u van een complete set met salontafel of een grotere loungebank met bijpassende loungestoelen? Als het allemaal niet zo groots hoeft, kunt u natuurlijk ook voor een comfortabele loungestoel gaan. Douglas tuinmeubelen zijn stuk voor stuk van een unieke uitstraling voorzien en komen met bijpassende kussens natuurlijk nog meer tot hun recht.

 Douglas tuinmeubelen met olie behandelen 

Alvorens u uw Douglas tuinmeubelen aanschaft, kunt u ze het beste met een olie laten behandelen. Deze behandeling is een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd hout en oogt bovendien esthetischer. Bovendien zijn uw Douglas tuinmeubelen op die manier extra goed tegen weersinvloeden van buitenaf beschermt en dat scheelt onderhoud!

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.