Jouw eigen kantoorpand inrichten doe je zo

Het is altijd al een hele prestatie wanneer je een eigen kantoor gaat beginnen. Want de eerste stap is altijd jouw bedrijfje opzetten en dan is het wel belangrijk dat de zaken goed gaan zodat je in een extern pand kan zitten. Want altijd vanuit thuis werken is niet fijn, maar soms ook weer wel. Maar bij een extern pand hou je alle gegevens ook goed bij elkaar en heb je de ruimte voor jouw personeel. Want die hoe je ook niet elke dag over de vloer te hebben. Maar wat wil jij allemaal in jouw kantoor hebben? Er moet wel een fijne werksfeer komen, en een leuke uitstraling zodat jij en jouw personeel er graag elke dag komt.

Een goede stoel, praktisch bureau en voldoende licht

Je wilt natuurlijk een werkomgeving creëren waar jouw werknemers fijn in kunnen werken en het niet erg
vinden om hier te komen. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden? Het is altijd belangrijk dat er een ergonomische bureaustoel aanwezig is en een bureau waar ze goed aan kunnen werken en waar zij voldoende ruimte aan hebben om te werken. Het beste is een tafel die zij kunnen verstellen in hoogte. Zo kunnen zij tussendoor ook een keer tijdens de werkdag staand gaan werken. Want heel de dag zitten daar word je ook niet altijd blij van. En buiten dit is het ook erg belangrijk om goede verlichting te hebben. Alles is beter dan in een donker hok te werken toch?

Denk bijvoorbeeld aan led spotjes of aan led panelen die je in het plafond monteert. Bij een de panelen heb je ook nog verschillende maten. Zo heb je een led paneel 60 X 60 die de ruimte van veel licht kan voorzien. Wanneer je dit niet sfeer vol vindt, kan je altijd nog sfeerverlichting erbij toevoegen als bijvoorbeeld leuke hanglampen. Maar de panelen en de spots kunnen de basis van al het licht vormen.

Richt het zo in zodat het voelt als thuis

Dat het een werk plek is, hoeft niet te betekenen dat je het saai in moet richten. Je kan het ook knus
inrichten zodat het voelt alsof je in je eigen thuiskantoor aan het werk bent. Dat voelt gelijk een stuk
vertrouwder en reden genoeg om je er natuurlijk ook thuis te voelen. Dan werk je ontspannender en dat
werkt natuurlijk weer tegen de werkstress die je zo laag mogelijk wilt houden.