Fontein toilet Como

Door gebruik te maken van Italiaans marmer voor een mini waskom of een vierkante waskom, in combinatie met een fonteinkraan planchet, kunt u uw toilet een speciale look and feel geven.

Como fontein toilet

Naast een chique ontwerp zijn de toilet fonteinen ook nog eens makkelijk te monteren. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een mat witte Solid Surface waskom.

Como toilet fonteinen zijn verkrijgbaar in de kleuren Mat zwart, Mat wit, Mat beige, Mat Grijs.

De Como fonteinkranen beschikken over het Wras certificaat en zijn ontworpen in Italië. De beschikbare kleuren zijn Mat zwart, Mat goud, Mat rosé en Mat wit.

Altijd bijblijven met de nieuwste trends en design ? Volledig massieve hout geeft jouw badkamer en toiletruimte perfecte harmonie. Natuurlijk zijn al onze modellen ook beschikbaar in andere kleuren en vormen. Bijvoorbeeld rechthoekig toiletfontein met handdoekhouder, fontein toilet rond met solid surface, of een natuurstenen mini waskom in zwart of wit.

Het Como fontein toilet assortiment:

Como Black’N Roses fontein toilet

Como Bliksem fontein toilet

Como Tundra fontein toilet

Como fonteinkranen hoog

Bij Sanitear.nl kun je altijd fontein toiletten kopen tegen aantrekkelijke prijzen en hoge kwaliteit. Kies jij voor een Como fontein toilet van hout? -ook leverbaar met toilet of mini waskommen.

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (rwinterman), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.