fontein toilet

Fontein toilet

Bij Sanitear.nl vindt u mooie en hoog kwaliteitsassortiment aan toilet fonteinen. Een toilet fontein is een complete set met bijbehorende artikelen, hierbij moet u denken aan een wasbak of waskom, planchet , kraan, sifon afvoerplug en bevestigingsmaterialen. Zo bieden wij aan:

Fontein toilet: Bij ons vindt u een ruim assortiment aan wc fontein. In deze categorie heeft u dus een ruime keuze aan natuursteen waskommen of wasbak , planchet, fonteinkraan, sifon, afvoerplug in verschillende varianten. Voorbeeld : in matte goud of matte zwart.

Toilet fontein met waskom: Wilt u geen normale wastafel? Wilt u apart en fraai design toilet fontein? Bij Sanitear.nl vindt u ook toilet fonteinen met een trendy waskom. Dit is dé eyecatcher in de badkamer of toilet ruimte. Bij deze sets zit ook een passende kraan in mat zwart bij . Zo maakt u uw badkamer en toilet helemaal af.

fontein toilet, mini fontein toilet hout

Altijd bijblijven met de nieuwste trends en design ? Volledig massieve hout  geeft jouw badkamer een toilet ruimte perfecte harmonie. Natuurlijk zijn al onze modellen ook beschikbaar in andere kleuren en vormen. Bijvoorbeeld rechthoekig toilet fontein met handdoekhouder, fontein toilet rond met solid surface of natuursteen mini waskom in zwart of wit.

 • Como fontein toilet assortimenten
 • Como Black’N Roses fontein toilet
 • Como Bliksem fontein toilet
 • Como Tundra fontein toilet
 • Como fonteinkranen ook met hoge uitloop

Bij Sanitear.nl kun je altijd fontein toilet kopen tegen aantrekkelijke prijzen en hoge kwaliteit. Kies jij voor een Como fontein toilet van hout ook met toilet of mini waskommen . Bekijk de voorraad van een van onze webwinkel  en bestel direct online!

Como toilet fontein

Como staat voor harmonie, personalisatie en moderniteit binnen de fontein toilet en de wc ruimte.

Hoe creëer ik harmonie binnen de toilet ruimte, vroeg ik me zelf? Dit kan ik doen door een serie producten aan te bieden die bij elkaar passen, die met elkaar samenwerken en die elkaar versterken. Zo past ieder Como product bij elkaar, dus combineren is zeker een probleem.

Personalisatie in toilet wastafels of waskom

Ieder mens is uniek en heeft zo zijn of haar behoeften, ook binnen de toilet. De mogelijkheid om je eigen toilet te laten ontwerpen, voegt toe aan de personalisatie van de wc ruimte. Door de mogelijkheid om ieder product bij elkaar te combineren om zo het beste voor jezelf te vinden, maakt de personalisatie alleen maar de nieuwe standaard.

Moderniteit in wc-ruimte

De strakke ontwerpen van de producten, in combinatie met de simpele kleuren bieden een tal van mogelijkheden aan om de badkamer om te toveren tot  een clean and modern ruimte waarin ieder uniek persoon zich in thuis, op zijn gemak en uitgerust voelt.

Como is in leven geblazen om de badkamer experience te verbeteren, te personaliseren en te vernieuwen. Daar waar copy & paste de standaard is geworden in product design, kenmerkt Como zich door de originele, moderne en simplistische ontwerpen, ontworpen hier in Nederland, gemaakt in Italië.

Door gebruik te maken van Italiaans marmer voor een mini waskom of een vierkante waskom, in combinatie met een fonteinkraan planchet kunt u uw toilet een speciale look and feel geven. Naast een chique ontwerp zijn de toilet fonteinen ook nog eens makkelijk te monteren. Daarnaast kunt u ook kiezen uit mat wit Solid Surface wasbakken voor uw fontein toilet.

Como toilet fonteinen zijn verkrijgbaar in de kleuren met serie

 • Como Bliksem fontein toilet mat zwart
 • Como Black’N Roses
 • Como Lecce fonteinset
 • Mat wit, Mat beige, Mat Grijs.

Fonteinkraan Como

De Como fonteinkranen beschikken over de Wras certificaat en zijn ontworpen in Italië. De beschikbare kleuren zijn Mat zwart, Mat goud, Mat rose en Mat wit.

+20 stijlvolle fontein toilet bij Sanitear.nl

Op zoek naar een fontein toilet ? Door bij sanitear.nl de mooie fontein toilet te kopen maak je jouw badkamer en toilet ruimte modern en stijlvol. De fonteinen van Sanitear.nl bieden naast een sfeervolle toevoeging aan het interieur ook veel uniek, waardoor je gemakkelijk functie met stijl combineert! Je kunt in het brede assortiment keuzes maken uit verschillende maten of bijvoorbeeld kiezen voor een mini fontein toilet natuursteen of waskom toilet op plank. Er is keuze genoeg met de bekende merken zoals Como Black’N Roses, Como Bliksem of Como Tundra. Maak tot slot jouw fontein toilet compleet met een passende fonteinkraan in zwart, goud, messing ( koper )  kleuren . Bekijk hier de fraai design fontein toilet.

Onze assortiment van fonteinkranen Como voor toilet wasbakjes

 • Fonteinkraan laaag Como
 • 8,2 cm uitloop toiletkraan
 • Kleuren optie : mat zwart, koper, goud, rose goud
 • Fonteinkraan Black’N Roses zwart : Laag, mat zwart en rose goud harmonie
 • Fonteinkraan Svane mat zwart : Laag,
 • Svane fonteinkraan mat wit
 • Svane fontein kraan koper
 • Svane toiletkraan goud
 • Toilet kraan Svane rose goud
 • Fonteinkraan hoog Como
 • Black’N Roses fontein kraan hoog zwart
 • Fontenkraan zwart hoog
 • Fonteinkraan hoog koper
 • Losse Fontein & Waskom Klein
 • Onze unieke assortimenten van natuurstenen ( marmer) of solid surface mini waskom voor toilet fonteinen
 • – Natuursteen mini waskom zwart Como Bliksem: 20 cm, doorsnee
 • klas Italianse marmer mini waskom in mat zwart.
 • Afmeting : 20 x10 cm
 • – Waskom klein Como Emperio : 20 cm, doorsnee-natuursteen ( marmer)
 • klas Italianse marmemini waskom in mat beige.
 • -Afmeting : 20 x10 cm
 • – Waskom 20 cm Tundra voor toilet fonteinen of plank
 • klas Italianse marmemini waskom in mat antraciet
 • Afmeting : 20 x10 cm
 • – Como Lecce solid surface mini waskom voor wc fontein in mat wit
 • klas solid surface waskom in mat wit.
 • Afmeting : 20 x10 cm
 • – Como Lecce solid surface waskom klein mat antraciet toilet fontein
 • klas solid surface waskom in mat zwart.
 • Afmeting : 20 x10 cm

Een fontein toilet Como in je toiletruimte biedt comfort en hygiëne  voor de moderne wc-ruimte. Met een fonteinset kan je praktisch al jouw toilet artikelen  zoals handdoekhouders  Como wc fonteinen en fonteinset zijn compact van formaat en daarom geschikt voor elke sanitair ruimte.

Voeg toe stijl toe aan uw toilet ruimte met onze fontein toilet(en) of fonteinset Como
Dit reclame-artikel is geplaatst door (rwinterman), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (rwinterman), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.