Folderbode.nl, alles op een rij

Op internet speuren naar aanbiedingen begint op de website van Folderbode.nl

Een groot percentage van het winkelend publiek shopt tegenwoordig via internet en dat is niet voor niets. Het is gewoon ontzettend gemakkelijk, en bevalt het niet dan stuur je het gewoon weer terug.

Wat is er dan gemakkelijker om ook nog eens één centraal punt te kunnen bezoeken waar je altijd kunt rekenen op de laatste folders en aanbiedingen?

Overzichtelijke aanbiedingen

Folderbode.nl is het centrale punt voor actuele folders en biedt haar klanten alle folders van grote winkelketens op een rij, waarbij 7 categorieën vertegenwoordigt zijn:

  • Supermarkt folders (AH, Lidl, Aldi etc.)
  • Drogisterij folders (Trekpleister, Kruidvat etc.)
  • Wonen & tuincentra folders (IKEA, Leen Bakker, Hornbach etc.)
  • Elektronica folders (Mediamarkt, Coolblue etc.)
  • Kleding, schoenen en sport (Primark, Bijenkorf etc.)
  • Warenhuizen (Hema, Action etc.)
  • Overig (Bol.com, ANWB etc.)

Je bent een dief van je eigen portemonnee indien je niet vooraf even surft naar Folderbode.nl. Want wat bij IKEA misschien zo goedkoop lijkt, kan vergelijkbaar bij Action of Lidl ineens een stuk voordeliger uitpakken. Diverse winkelketens lijken op het eerste oog erg voordelig (Action, Aldi), maar zodra bepaalde producten bij concurrentie in de aanbieding zijn, kan het zomaar gebeuren dat je alsnog bij de ander voordeliger uit bent.

Doordat de website een breed scala aan van folders biedt van alle gangbare winkelketens, kun je in één oogopslag de geldende aanbiedingen vergelijken, zonder dat dit teveel tijd in beslag neemt.

Wat is er volgende week in de aanbieding?

Uitermate handig om vooraf te weten is wat er volgende week in de aanbieding is. Folderbode biedt je die kans (voorbeeld: Lidl folder volgende week). Zo kun je vooraf al bepalen of het eigenlijk wel handig is om een bepaald product nu al te kopen, terwijl het volgende week in de aanbieding is.

Gebruikmaken van Folderbode.nl kan de nodige euro’s besparen!