Goedkope interieur sites

Het interieur. We hebben er doorgaans veel voor over om ons interieur tot in de finesse zorgvuldig bij elkaar te stellen. Maar wat nu wanneer je maar een klein, beperkt budget hebt? Wordt het dan winkelen bij vooral Action?

Binnen dit item doorlopen we de voordeligste mogelijkheden om je interieur, op originele wijze, goedkoop samen te stellen. 

Goedkoop & origineel: het kan!

Om goedkoop uit te zijn is het van belang te realiseren dat bijna iedere “low-budget” winkel naast de vele goedkope spullen ook artikelen verkoopt die eigenlijk te duur geprijsd zijn. Bijvoorbeeld: Ikea is echt niet met alle spullen héél voordelig, we denken dat misschien, maar het klopt niet. Pik alleen de werkelijk goedkope items eruit en je zult een stuk voordeliger uit zijn.

  • Rommeltjes van Action, rechtstreeks uit China geïmporteerd, zijn vaak niet als duurzaam te kwalificeren. Maar vergis je niet: aardewerk, glas en bestek zijn stevig en robuust en werkelijk ontzettend voordelig – en niet te vergeten: het design is ook OK. Koop er geen toiletpapier bijvoorbeeld, dat is weer duur!
  • Ook bij de Aldi koop je interieurspullen (de “Aldi Markt”), let op, ook Aldi is niet zo goedkoop als altijd verondersteld, echter interieurspullen in de reclame (te zien in de Aldi folder vorige week) vaak weer wél. Denk ook aan muurverf bijvoorbeeld.
  • Bezoek absoluut hippe tweedehandszaken bij jou in de buurt (zoals ‘Nieuw & Co‘), leuke winkels waar geen muffe oude rommel verkocht wordt, maar waar je goedkoop een mooie tweedehands bank kunt kopen, of andere meubelstukken.
    De aangeboden producten zijn meestal voordeliger dan je op Marktplaats tegenkomt. Tweedehands is aan het verhippen, omdat het duurzaam is. Nieuw & Co biedt bijvoorbeeld ook een koffiecorner en laat zien dat tweedehands ook anders kan.
  • Hornbach is één van de meest voordelige bouwmarkten in Nederland, koop hier bij voorkeur je bouwspullen.
  • Supermarkten bieden vaak goedkope plantjes in het voorjaar; je zult zien dat je er relatief voordeliger uit bent dan bij tuincentra.
  • Xenos verkoopt vaak net die leuke woonaccessoires die je woning karakter geven(van hout), tegen werkelijk lage prijzen.