Onverwoestbaar: de betonnen brievenbus

Beton is een prachtig natuurproduct, vervaardigd uit o.a. cement, zand en steenslag. Van beton kunnen talloze producten gemaakt worden; niet alleen bestemd voor de bouw, maar gewoon voor thuis. Beton helpt je schuttingen stevig te gronden, maar voorziet je tuin eveneens van de mooiste gestileerde objecten, zoals de betonnen brievenbus.

Gewoon, van beton

Het bedrijf Betondingen verkoopt alles wat je nodig hebt om je woning op te knappen. Van beton bielzen tot siergrind, betonnen poeren of wat dacht je van de beton poef! Tuinbanken, poefjes en trendy krukken zijn allemaal in beton verkrijgbaar.

Onderhoud

Beton is uitermate geschikt voor buitenshuis. De betonnen brievenbus is dan ook onverwoestbaar. Waar hout zal rotten op den duur kun je eindeloos genieten van je betonnen brievenbus. Schoonhouden is eenvoudig; zodra de brievenbus groene aanslag vertoont kun je dit snel schoonspuiten met een hoge drukspuit. Meestal doe je dit in het voorjaar, zodra de winter eenmaal voorbij is.

Terug naar de betonnen brievenbus! Deze zijn in veel uiteenlopende modellen verkrijgbaar. Van uiterst gestileerd modern, tot traditionele uitvoeringen. Laat je hier inspireren! Ps. dergelijke brievenbussen zijn te bestellen op de website en kosten ongeveer tussen de € 260 en € 350.

Betonnen brievenbus in grijs uitvoering.
Betonnen brievenbus in grijs uitvoering. Foto: Betondingen
Moderne betonnen brievenbus
Moderne betonnen brievenbus. Foto: Betondingen