3 Wooninspiratie tips voor de ware interieurliefhebbers

Als woonliefhebber heb je waarschijnlijk je eigen manieren om je dagelijkse hoeveelheid wooninspiratie binnen te krijgen. Maar het is ook wel eens leuk om frisse woonideeën en trends voorbij te zien komen, daarom geven wij 3 tips voor het opdoen van nieuwe wooninspiratie.

Tip 1. Woonmagazines

Een woonmagazine is een heerlijke manier om nieuwe wooninspiratie op te doen. Niets is zo leuk als heerlijk neerploffen in je favoriete stoel of plekje op de bank en een woonmagazine doorbladeren. Het leuke van een woonblad is dat er ook andere stijlen voorbij komen. Als je online op zoek bent naar wooninspiratie zal je vooral veel in dezelfde stijl tegenkomen, zeker als je Pinterest of Instagram gebruikt. De zoekresultaten zijn namelijk aangepast naar jouw voorkeur, waardoor je vooral veel dezelfde stijlen tegenkomt. Het is ook eens leuk om nieuwe woontrends en stijlen tegen te komen. Woonmagazines als Ariadne at Home, VT wonen of living zijn erg leuk en staan bomvol inspiratie. Een proefabonnement met korting afsluiten? Ga naar Proefabonnementkrant.com

Tip 2. Social Media

Gebruik de juiste social media kanalen om je dagelijkse hoeveelheid wooninspiratie binnen te krijgen. Op Facebook heb je verschillende leuke groepen waar leuke wooninspiratie met elkaar wordt gedeeld, maar de meest populaire social media voor wooninspiratie is toch wel Pinterest en Instagram. Beide enorm populair en bomvol inspiratie voor het inrichten van je woning.<

Tip 3. Woonblogs

Tegenwoordig zijn er wel honderden woonblogs te vinden, waarop je dagelijks nieuwe content kunt vinden als het gaat om woontrends en inspiratie. Zoek een woonblog dat past bij jou stijl en geniet van de dagelijks nieuwe inspiratie. Ga op zoek naar de leukste woonblogs en bekijk welk blog past bij jouw stijl.