Kies voor de aankoopmakelaars van Marcel Kon in Enschede & Borne

Aankoopmakelaar in Enschede: Wat is het nut?

Een huis kopen in Enschede is al meer dan genoeg een uitdaging op zich. De Enschedese woningmarkt is enorm booming en huizenprijzen vliegen de pan uit. Starters hebben het steeds moeilijker om een geschikte woning te vinden die past binnen hun budget. Het aanbod blijft achter bij de grote vraag en dat heeft deels te maken met het feit dat Enschede enorm is gegroeid als stad en leefgebied. De aankoopmakelaar van Marcel Kon in Enschede kan je hierbij helpen! Onze aankoopmakelaar heeft veel expertise in huis en grote kennis van de Twentse woningmarkt. Simpel gezegd weten wij heel goed wat een huis echt waard is en kunnen wij goed inschatten of een woningwaarde reëel is of te hoog. Daarnaast kunnen we kopers wijzen op mogelijke onderhoud vanwege de staat van het huis. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Voordelen van een aankoopmakelaar in Enschede

Laten we meteen met de deur in huis vallen, en dat is dat het inschakelen van onze aankoopmakelaars een vergoeding vereist die je niet mee kunt financieren of fiscaal kunt aftrekken. Zie het als een extra service die jou terugbetaald in een kwalitatieve aankoop. Dus waarom zou je de aankoopmakelaar van Marcel Kon in Twente gaan gebruiken?

Met een droomhuis op het oog wil je niks anders dan zo graag mogelijk het huis bezitten en aankleden. Maar… word je dan niet teveel geleid door gevoelens en ben je blind voor d feiten? Een aankoopmakelaar blijft altijd onafhankelijk en kritisch en kijkt daarom verder dan de gemiddelde koper. Denk aan de staat van het huis, gebruikte materialen voor de kozijnen, de gebruikte cv ketels, de aan- of afwezigheid van asbest, etc. Dit soort zaken beïnvloeden de marktprijs dat ten gunste kan zijn voor je onderhandelingspositie.
Natuurlijk, gebreken die zichtbaar zijn kun je zelf opmerken. Maar wat als onderhuidse gebreken zijn op plekken die je totaal niet had verwacht? Dan sta je toch weer voor een uitdaging. Een aankoopmakelaar is gespecialiseerd om de typische gebreken aan het licht te brengen op basis van het type huis en bouwjaar. Want als de koop eenmaal rond is, kun je je niet meer beroepen op deze gebreken. Het is jouw verantwoordelijkheid nadat de koop rond is!
Ben je zelf te druk om het kooptraject goed en kritisch te doorlopen? Een aankoopmakelaar neemt dit allemaal uit handen. Alles laat je over aan een specialist en dat scheelt jou en je gezin tijd en stress. Dit geldt ook voor de juridische en administratieve taken die erbij komen bij het kopen van een woning. Het is een geruststellende gedachte dat een specialist de woninginspectie en koopovereenkomst nauwkeurig voor je doorneemt zodat je niet voor verassingen komt te staan.
Last but not least: Een aankoopmakelaar kan het overzicht houden, vooral in deze tijd met een overspannen woningmarkt. Huizen worden soms dezelfde dag nog verkocht. Makelaarskantoren hebben eerder inzicht in het aanbod en welke woningen te koop aangeboden worden. Dit geef jou het voordeel om eerder de onderhandeling te starten met een woningverkoper. Bovendien zijn de lijntjes korter tussen makelaars onderling, ook dat draagt natuurlijk bij aan een snelle communicatiestroom tussen koper en verkoper.

Woning Taxatie, hulp bij woning verkoop of andere services nodig? Marcel Kon Makelaardij staat voor je klaar

Marcel Kon Makelaars is al sinds 1995 actief in de Twentse woningmarkt met 2 vestigingen in Borne en Enschede. Ideaal dus gelegen midden in Twente. We doen gelukkig veel meer dan alleen woning aankopen. Je kunt inschakelen voor woning taxatie, en natuurlijk hebben wij een ruim aanbod woningen én bedrijfspanden in heel Twente. Op onze website beiden we een gratis waardebepaling voor je woning, indien je van plan bent deze te gaan verkopen.

We zijn een NVM erkend makelaarskantoor in Enschede & Borne en ons team bestaat uit een jong gedreven medewerkers met veel passie voor het vak. Klanttevredenheid is voor ons alles! Niet voor niet scoren we gemiddeld een 9+ op Funda! Maka gerust een afspraak of kom langs bij één van onze vestigingen.