Versier je tuin met een steigerhouten loungebank

De lente en de zomer zijn in aantocht. Het is nu de hoogste tijd om je tuin of je zonnige terras een stijlvolle make-over te geven. Je geniet nu al van de voorpret als je denkt aan zonnige middagen in je tuin, een heerlijk zomers ontbijt of een zwoele nazomernacht als je vrienden en familie bij jou op bezoek komen om te genieten van een overheerlijke barbecue. Je mag gerust hoge eisen stellen aan je tuinmeubilair. Zoek je comfort, stijl en duurzaamheid, kies dan voor een steigerhouten loungebank.

De eigenschappen van steigerhout

Steigerhout is robuust, van zeer goede kwaliteit en geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Wanneer steigerhouten planken dag in dag uit in worden gebruikt in de bouw, krijgen ze vanzelf een geheel eigen karakter. Het hout is immers blootgesteld aan slijtageprocessen en de invloeden van direct zonlicht, vocht en wind. Deze invloeden zorgen ervoor dat steigerhout een natuurlijke beschermlaag krijgt en er verweerd en doorleefd uit gaat zien. Na een correcte behandeling door onze productspecialisten is steigerhout bijzonder geschikt voor het maken van meubels die nog vele jaren mee moeten gaan en een stoere vorm van charme uitstralen. Een steigerhouten loungebank uit onze collectie zal in je tuin beslist niet misstaan.

Steigerhouten loungebank in verschillende vormen en maten

Wil je het stoere karakter van steigerhout zoveel mogelijk behouden? Kies dan voor een steigerhouten loungebank met een metalen onderstel. Wij hebben bijvoorbeeld een mooie loungebank voor u waarbij het onderstel bestaat uit gerecyclede steigerbuizen. Deze bank geeft je terras een industriële en robuuste uitstraling. Toch liever meer zitcomfort en een neutrale ambiance? Kijk dan naar steigerhouten loungebanken met zachte zitkussens en een houten onderstel, bijvoorbeeld met dichte zijkanten. Als de rugleuning van je steigerhouten loungebank dan ook nog schuin naar achteren staat, kun je niet anders dan op de meest rustgevende wijze gaan zitten. Neem zeker de tijd om al onze standaardmodellen goed te bekijken. Om je tuininrichting compleet te maken, kijk je dan ook naar onze tuintafels en steigerhouten fauteuils.

Kies voor kwaliteit en service

Het feit dat wij standaard modellen leveren, wil beslist niet zeggen dat je gebonden bent aan onze standaard afmetingen. Integendeel, Dijkhuis Meubels is juist erg goed en ervaren in het maken van maatwerk tuinmeubilair. Neem de maten van je terras of balkon op, bepaal welke loungebank hier het beste past en bel ons dan op. Samen brengen we jouw wensen en onze mogelijkheden met elkaar in overeenstemming.

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.