Probeer de neutrale wasmiddelen van Klok

Neutrale wasmiddelen van Klok

Wellicht kom je ze bewust of onbewust vaker tegen in de supermarkt en op het internet, maar ecologische wasmiddelen zijn super populair. Dat is ook niet zo gek, want deze wasmiddelen zijn een manier van bewuster omgaan met het milieu. Neutrale waspoeders, zoals ze ook wel worden genoemd, zijn gemaakt met een speciale formule waarbij er in principe geen kleurstoffen en parfum worden gebruikt. De reden is tweezijdig.

1) Zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen zijn deze wasmiddelen uitermate geschikt voor mensen met een allergie. Vooral mensen met een huidallergie hebben baat bij het gebruiken van neutrale wasmiddelen.

2) De speciale formulering van neutrale wasmiddelen is dusdanig dat ze makkelijker oplosbaar zijn in water. Hierdoor blijft er minder vervuiling achter in het water en dat draagt bij aan het tegengaan van algenvorming in het water.

De schoonmaak producten van Klok zijn allemaal 100% ecologisch en bevatten 0% parfum. Steeds meer mensen zien de voordelen van Klok en daarom staan we even stil bij onze meest bestelde producten.

Neutral waspoeder online kopen

Heerlijk genieten van de frisse geur van je schone was, dat is toch heerlijk? Dat is dus het effect van het wassen met de producten van Klok. En het mooie is dat je de waspoeders juist kunt gebruiken als je een gevoelige huid hebt. Voorbeelden van onze best verkochte producten zijn;

Neutral waspoeder wit
Neutral vloeibaar waspoeder kleur
Extra care afwasmiddel
Eco reiniger voor badkamer en toilet
XXL grootverpakking waspoeder

Deze producten zijn dusdanig ontwikkelt zodat het risico op huidreacties zo min mogelijk is. Dit is ook niet zomaar een claim, maar uitvoerig getest door een groep van onafhankelijke dermatologen. Hierdoor hebben onze producten het keurmerk Asthma Allergy Nordic. Het Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Een nieuw label waarmee het eenvoudiger wordt om zachte producten te vinden die met zorg zijn geselecteerd. Belangrijk om te vermelden is dat het label GEEN garantie is, maar een AANBEVELING. Klok ecologische wasproducten worden aan strenge dermatologisch testen ondervonden alvorens ze dit keurmerk mogen dragen.

Neutral color wasmiddel voor het hele gezin

Klok neutral color wasmiddelen reinigen vlekken effectief voor een super schone. De speciale formule van Klok bevat krachtige enzymen die ervoor zorgen dat je was ook langer stralend schoon blijft met behoud van de kleur van je kleding. Bij Klok vinden we dat een allergie geen reden mag zijn dat er geen goede wasproducten kunnen zijn zonder toevoegingen. Daarom maken wij ons al meer dan 100 jaar hard voor een goed en natuurlijk was- en zeepproduct.

Onze vloeibaar wasmiddelen zijn te bestellen voor de witte en gekleurde was en zijn geschikt voor ca. 27 wasbeurten. Voor waspoeder liefhebbers verkopen we waspoeder wit en gekleurd in zowel normale als extra voordelige XXL gezinsverpakking. Bestel via onze website en profiteer van gratis verzending vanaf €30,-

Bestel ook je vaatwastabletten van Klok online

Klok biedt ook vaatwastabletten aan voor de vaat was. Handige capsules die al voorverpakt zijn met biologisch afbreekbaar folie met dezelfde sterke reinigende effecten als onze wasmiddelen. Probeer het zelf uit en begin vandaag nog met een milieubewuste keuze maken!

Dit reclame-artikel is geplaatst door (crossmediahouse), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.