Van hout naar kunststof deuren

Nog niet zo heel lang geleden waren houten deuren in ons land de norm. Zowel buitendeuren als binnendeuren waren overwegend van hout gemaakt. Inmiddels zijn  een stuk populairder geworden dan deuren van hout. Sterker nog: u wordt toch een beetje meewarig aangekeken als u nog houten deuren aanschaft.

 

Vanwaar deze ontwikkeling? Wat maakt kunststof deuren zo bijzonder en speciaal?

Kunststof deuren zijn in allerlei stijlen en kleuren beschikbaar

Gebruikers van kunststof deuren noemen doorgaans als een van de grote voordelen van dit type deuren, de haast eindeloze keuzemogelijkheden die er zijn. Qua kleuren zijn er tl van coatings beschikbaar. Ook qua stijl en samenstelling biedt kunststof tal van opties. Zo kunt u gaan voor een kunststof deur met glas erin of met reliëf patronen.

 

Deuren van kunststof isoleren uitstekend

Naast keuze qua kleuren en stijlen, zijn deuren van kunststof geliefd omdat ze uitstekend isoleren. Ze houden de kou van buiten (of uit een naast gelegen ruimte) tegen en de warmte binnen. Houten deuren isoleren in principe ook prima, maar behoeven wel veel meer onderhoud. Trouwens: deuren van kunststof isoleren niet alleen thermisch (qua temperatuur), maar ook akoestisch: de deuren staan erom bekend dat ze geluiden flink dempen. En dat is natuurlijk een mooi extra voordeel.

 

Een duurzame keuze

Deuren van kunststof gaan erg lang mee. Ze staan bekend om hun duurzaamheid en robuuste samenstelling. En qua onderhoud vraagt een deur van kunststof weinig investering. Fijn is ten slotte ook dat dit type deuren recyclebaar is. U maakt dan ook een zuinig en milieuvriendelijke keuze als u kiest voor kunststof deuren. Bekijk nu alle opties die er zijn!
Dit reclame-artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.