Belakos Rustico visgraat pvc vloer, meest verkochte vloer

Een PVC vloer wordt de laatste jaren steeds populairder. Een PVC vloer is een prima alternatief voor bijvoorbeeld een houten vloer of laminaat. Wel is het belangrijk om op de kwaliteit van een PVC vloer te letten. Je zou misschien denken dat de vloeren niet zoveel van elkaar verschillen, maar sommige leveranciers produceren de vloeren zo goedkoop mogelijk, wat resulteert in schadelijke stoffen in het materiaal dat gebruikt wordt. Niet alleen is dit schadelijk voor de gezondheid, de vloer kan ook nog eens gaan uitzetten of krimpen.

PVC vloer visgraat

In de 16e eeuw werden er in Italiaanse kastelen en landhuizen al vloeren gelegd met een visgraat patroon. Het werd gezien als een enorme luxe en alleen rijke mensen konden zich dit veroorloven. De visgraat vloer heeft nog steeds een chique uitstraling. Een visgraat vloer heeft een tijdloos karakter en past daarom uitstekend in een industriële of moderne inrichting.

Wil je ook graag een vloer met een visgraat patroon, maar dan één die waterbestendig, duurzaam en vuil afstotend is? Maak dan de keuze voor een visgraat vloer van PVC. De Belakos Rustico visgraat pvc vloer is uitgeroepen tot het product dat het best verkocht is en dat is helemaal terecht. De Belakos Rustico visgraat vloer heeft een toplaag die mat is en is voorzien van een uniek houtdessin. De vloer wordt geleverd in natuurlijke kleuren. De Belakos Rustico visgraat vloer heeft het uiterlijk van echt hout, met alle voordelen die een PVC vloer visgraat biedt. Zo is de vloer geluidsabsorberend en je kunt hem gemakkelijk schoon maken.

Wat maakt een PVC vloer visgraat zo populair?

Een visgraat vloer is populair, omdat het patroon van de visgraat en de houten uitstraling enorm veel sfeer toevoegen aan je interieur. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit enorm veel varianten. Je kunt je eigen unieke stijl creëren door het aanbod van verschillende materialen, kleuren en formaten. Wil je een rustige sfeer in huis? Dan kun je kiezen voor een lichte plank die weinig kleurvariatie heeft. Ben je op zoek naar een karakteristieke look? Kies dan voor een korte en brede plank met een donkerbruine kleur. De Belakos Rustico visgraat vloer heeft een formaat dat uniek is en zorgt ervoor dat de uitstraling écht authentiek is.

De voordelen van een PVC vloer visgraat van Belakos

Alle PVC vloeren zijn vuil afstotend, waterbestendig, duurzaam en slijtvast. Daarnaast voldoen ze aan de strenge gezondheids-, en milieunormen van de EU. De PVC vloeren hebben een E1 norm en het A+ label. De visgraat vloeren hebben een warme uitstraling en de houtdessins, die uniek zijn, geven je het gevoel van een echt natuurlijk product. De vloer onderhouden is heel erg eenvoudig en het is ook nog eens geluidsabsorberend. Op alle vlakken draagt een PVC vloer bij aan een ultiem woongenot.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een PVC vloer

Zoals eerder aangegeven is de kwaliteit van een PVC vloer erg belangrijk. Bij de aanschaf van een PVC vloer moet je letten op hoe dik de toplaag is. Des te dikker de toplaag is, des te beter is de kwaliteit van de vloer. Normaal gesproken varieert de dikte van de toplaag van 0,3 millimeter tot 0,7 millimeter. Hoe dik je de toplaag wilt hebben is afhankelijk van hoe je de vloer gaat gebruiken. Zo zal een vloer in de woonkamer wel een dikke toplaag kunnen gebruiken, terwijl deze in de slaapkamer wel wat minder dik kan zijn.

Waarom kiezen voor een Belakos PVC vloer?

Als je kiest voor een PVC vloer van Belakos, dan kies je voor een stijlvolle, unieke vloer. De Belakos vloeren staan bekend om hun duurzame en hoogwaardige kwaliteit en prachtige uitstraling. Als de PVC vloeren geselecteerd worden, controleert Belakos nauwgezet er bij de fabricage voldaan is aan de EU normering. Op deze manier ben je altijd van de beste kwaliteit verzekerd. Een Belakos vloer is aan te schaffen in verschillende kleuren en stijlen. Er is dus altijd een vloer die perfect bij jou past.

Er zijn een paar kenmerken die een Belakos vloer uniek maken. Zo zijn alle planken extra lang uitgevoerd, tot maar liefst 1 meter 50. Daarnaast zijn ze voorzien van dessins die uniek zijn, en bevatten ze scherpe prints die geen herhalingen bevatten. Je kunt de houtstructuur zelfs voelen op de planken en dit zorgt voor een resultaat dat niet alleen heel erg realistisch is, maar ook nog eens een natuurlijke uitstraling geeft. Bij de aanschaf van een Belakos PVC vloer heb je tot vijftien jaar garantie en ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Omdat de vloeren voorzien zijn van een dubbele laag glasvezel, krimpen de vloeren minimaal en zetten ze ook niet uit. Tot slot is de vloer voorzien van een PU slijtlaag, wat je de garantie geeft dat de vloer in perfecte staat blijft.