Wijnklimaatkast is must om wijn optimaal te bewaren

BODEGA43 is geboren uit passie. Passie voor wijn die we graag delen.

Vanuit deze passie met proeven en vergelijken van dezelfde wijnen, jarenlang bewaard onder verschillende omstandigheden, ontdekten we dat de beste bewaarplaats voor wijn niet de doorsnee kelder is. De reden? De temperatuur en luchtvochtigheid. Zelfs in een kelder zijn deze twee grootheden moeilijk te combineren. De ideale bewaartemperatuur voor wijn is 10-12 graden Celsius, 12 maanden per jaar, jaar in jaar uit. Alleen een kelder diep onder de grond heeft dat. Maar zelfs als je in de gelukkige omstandigheid bent deze te bezitten, zorgt vaak een te hoge luchtvochtigheid in een kelder voor aantasting van je etiketten. Wijnklimaatkasten, sport bh’s en vele niches zijn niches met luxe producten met uitstekende oer Hollandse producten zoals de BODEGA43 wijnklimaatkasten.

Verfraai jouw keuken met een BODEGA43 inbouw wijnklimaatkast

Bent je op zoek naar een wijnkast voor in je keuken? Dan is de BODEGA43-40 wijnklimaatkast serie dé ideale serie voor jou. Elke wijnklimaatkast uit de BODEGA43 inbouw serie is van hoogwaardige kwaliteit, heeft een tijdloos design en biedt alles wat je van een inbouw wijnkoelkast mag verwachten, of het nu gaat om het bewaren of serveren van de wijn. De wijnklimaatkast is zeer eenvoudig te bedienen, is geluidsarm (39 dB), en heeft een zeer lage vibratie wat ideaal is om je wijnen langere tijd op de juiste manier te bewaren. Kan zowel vrijstaand en als inbouw worden gebruikt. Naar keuze kan je de BODEGA43-40 bestellen met rechts- of linksdraaiende deur. Of beiden, waarbij je een optimale beleving creëert wanneer je ze naast elkaar plaatst. 

BODEGA43-40 inbouwmodel wijnklimaatkast
BODEGA43-40 inbouwmodel wijnklimaatkast

 

Enkele sfeerfoto’s van klanten getoond van de BODEGA43-40 inbouwmodel:

Als wijnliefhebber droom je van een eigen kelder, gevuld met de mooiste wijnen. Je koopt ze jong en voordelig, net nadat ze zijn gebotteld. Door de volglazen deur van BODEGA43 kan je vele jaren pronken en genieten van een blik op je mooiste wijnen wanneer je deze in je keuken ombouwt, tot het moment aanbreekt dat je ze deelt met je beste vrienden. De BODEGA43 – 40 past in elke keuken in de ruimte van een afwasmachine. Naast onze webshop dewijnkoelkast.nl beschikken wij ook over een Duitse variant weinkuehlschrankshop.de.

Wijnklimaat koeling, de Bodega 43
Wijnklimaat koeling, de Bodega 43