Marmeren tafels voor een trendy look

Ben je op zoek naar tafels voor in jouw trendy interieur? Dan kan het behoorlijk lastig zijn om een geschikte tafel te vinden. Waarschijnlijk kijk je voornamelijk naar houten tafels. Veel mensen kijken naar houten tafels omdat deze naadloos in vrijwel ieder interieur passen. Niet iedereen is echter fan van een houten (eet)tafel. Gelukkig betekent dit niet dat een trendy interieur niet tot de mogelijkheden behoort. Je kunt namelijk ook een trendy look creëren met behulp van marmeren tafels. Deze tafels zijn weliswaar niet goedkoop, maar ze brengen een groot aantal voordelen met zich mee. Wij zetten de grootste voordelen van deze tafels hieronder voor jou op een rijtje.

Je haalt kwaliteit in huis

Heb je een strak en trendy interieur? Dan misstaat een marmeren tafel hier absoluut niet in. Toch zijn er nog niet bijzonder veel mensen die naar zo’n tafel kijken. Jammer, want je haalt een tafel van goede kwaliteit in huis. Marmer is namelijk een natuursteen. Bij een marmeren tafel wordt het blad vervaardigd uit dit gesteente. Marmer is ontzettend stevig, waardoor je er niet bang voor hoeft te zijn dat de tafel binnen de kortste keren sneuvelt. Een marmeren eettafel mag dan wel duur zijn, maar bedenk je ook dat je er jaren mee vooruit kunt. Het is dus een investering op de lange termijn.

Verschillende soorten en maten

Wie aan marmer denkt, denkt vaak aan een gesteente met een crème-achtige kleur. Deze kleur past vaak niet in een trendy interieur. Daarom denk je waarschijnlijk niet dat zo’n tafel bij de rest van de inrichting van jouw huis past. Dit is echter een misvatting. Marmer is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vind je een lichte marmeren eettafel niet mooi in jouw trendy interieur? Geen probleem, want in dat geval kies je namelijk gewoon voor een marmeren tafel met een donkere tint.

Je kunt marmeren tafels niet alleen in verschillende kleuren krijgen. Nee, want ook voor wat betreft de vorm van de tafel heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een ronde tafel van marmer, maar ook voor een rechthoekige marmeren eettafel. Daarbij komt dat je ook zelf kiest wat voor een onderstel je onder jouw tafel wilt hebben. Je kunt een marmeren tafel dus eigenlijk helemaal zo samenstellen als je zelf wilt. Hierdoor past een tafel van marmer zonder problemen in een trendy interieur.

Makkelijk schoon te maken

Een trendy interieur ziet er vaak strak, netjes en schoon uit. Marmeren eettafels mogen hier geen afbreuk aan doen. Gelukkig doet een tafel van marmer dit ook niet. Is jouw tafel van marmer vies? Geen probleem, want het schoonmaken van zo’n tafel is namelijk een fluitje van een cent. Doordat een marmeren tafelblad goed wordt afgewerkt, is deze glad. Dit maakt het ontzettend makkelijk om hem even snel af te nemen met een doekje. Indien je voor een marmeren eettafel kiest, is het dus niet lastig om deze er telkens strak, schoon en netjes uit te laten zien. Laat je hierdoor dus zeker niet weerhouden om voor een marmeren eettafel te kiezen.