Bankstel kopen bij de fabrikant

 

Ben jij op zoek naar een nieuw bankstel? Dan wil je deze natuurlijk graag aanschaffen voor de beste prijs. Vaak is het zo dat je als consument teveel betaald voor meubels, maar dit doen meubelzaken niet bewust. Dat jij teveel betaald ligt aan de vele partijen die bij de traditionele meubelhandel betrokken zijn die hier ook iets aan moeten verdienen. Denk bijvoorbeeld aan een transporteur, importeur, distributeur of groothandel. Het is dus ook niet gek dat de prijs van het eindproduct hoger ligt dan nodig. Wanneer je direct meubels van de fabrikant afneemt, heb jij geen last van de meerprijs. Lees snel verder om hier meer over te weten te komen!

 

Wat merk jij van de levering?

In de traditionele meubelhandel zijn er verschillende partijen betrokken bij het vervoeren van jouw nieuwe aanwinst. Wanneer je kiest voor fabrieksverkoop is dit niet het geval. Maar wat merk jij als consument van de rechtstreekse levering? Helemaal niks. Er verandert niks aan de wijze waarop jij jou nieuwe bankstel of tafel aanschaft en ontvangt. Het hele logistieke traject vindt achter de schermen plaats waardoor jij hier als consument niks van merkt. Dankzij het uitschakelen van andere partijen in het logistieke proces zal de levertijd aanzienlijk verkorten. Dit merk jij dan weer wel.

 

Een voordelig bankstel geheel naar wens

Door rechtstreeks bij de fabriek jouw bankstel te kopen, sla je veel dure schakels in het leverproces over. De marges die importeurs en groothandels maken komen zo te vervallen. Hoge kosten voor op- en overslag zijn niet meer nodig. Daarnaast wordt jouw nieuwe meubel geheel naar wens voor je geproduceerd. Doordat je het meubel direct bij de fabriek besteld, kun je aangeven welke aanpassingen je wilt laten doen aan het basismodel. Vaak kun je veel aanpassingen aan een meubel doen, indien gewenst. Wij raden je aan om hier goed over te overleggen met de fabriek waar jij jouw meubel gaat bestellen.

 

Hoe zit het met de garantie?

Het is logisch dat jij je afvraagt of jij bij een fabrieksverkoop nog wel recht hebt op garantie. Dit is zeker het geval. Bij veel fabrieksverkopen krijg je zelfs meer garantie dan normaal. Dit komt doordat de fabriek directe toezicht heeft op het gehele logistieke proces, dit wordt dan ook uitgevoerd door de fabriek zelf. Vaak ontvang je geheel gratis 3 jaar aanvullende fabrieksgarantie. Met een meubel van de fabrieksverkoop kun je dus nog een hele tijd vooruit.

UrbanSofa

Ben je op zoek naar nieuwe meubels van top kwaliteit voor de beste prijs? Bekijk dan de collectie van

UrbanSofa eens. Zij spelen in op de bovenstaande unieke meubelformule: fabrieksverkoop van kwaliteitsmeubels. Geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (basme), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.