SkyTec

Luister jij de hele dag door muziek? En sta je vooraan bij festivals? Dan droom je er vast wel eens van om zelf op dat grote podium te staan! Om je droom waar te maken, is het handig om DJ spullen in huis te halen. Maar deze spullen kosten veel geld, daarom is het vaak een weloverwogen beslissing. Want, naast dat het veel geld kost is het ook aardig tijdrovend. Als je er zeker van bent dan kan je de juiste DJ gear aanschaffen. Wil je graag meer weten over de Dj producten van Skytec? Lees dan snel verder!

SkyTec mengpaneel

Een mengpaneel is de basis voor een DJ uitrusting. Het apparaat mengt namelijk het geluid van verschillende bronnen samen. Hierdoor kan je muziek mixen. Het aantal ingangen van een mengpaneel komt vaak overheen met het aantal kanalen, het meest gebruikelijke voor een DJ is 2 of 4 kanalen. Het is belangrijk dat je dit dus even nakijkt. Als je begint dan mix je meestal twee nummer door elkaar. Je hebt dan meestal aan een 2-kanaals mengpaneel voldoende. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de website van MaxiAxi voor verschillende mengpanelen van SkyTec.

Koptelefoon

Een koptelefoon is essentieel als DJ zijnde. Op deze manier kan je namelijk goed horen waar je mee bezig bent. Het belangrijkste aan een koptelefoon is dan ook de geluidskwaliteit, je wilt namelijk alles goed horen en niet de fout in gaan. Het is daarom belangrijk om te kijken of je koptelefoon een breed frequentiebereik heeft. Koptelefoons zijn ook kwa volume heel erg verschillend. Ze kunnen namelijk niet allemaal even hard, maar je hebt vaak wel een helder en hoog volume nodig.

SkyTec bestellen bij MaxiAxi

Wil je meer weten over de DJ apparatuur van Skytec? Kijk dan snel op de website van MaxiAxi. Bij MaxiAxi werken echte experts. Hierdoor kun je met al je vragen bij ze terecht. Je kan via de website met een van de experts chatten, maar je kan ook altijd een e-mail sturen of bellen. MaxiAxi heeft naast DJ apparatuur nog meer producten. Dus wil jij je DJ uitrusting uitbreiden met verlichting en speakers? Kijk dan gerust op de website!