Style jouw persoonlijkheid in je eigen woon interieur

Interieurtrend 2021. Foto: Solfelt
Interieurtrend 2021. Foto: Solfelt

Een huis is de meest persoonlijke plek die je hebt. Het is een toevluchtsoord, een plek waar je uitrust na een drukke dag, een ruimte je mensen verwelkomd en je op je gemak voelt. Het aanpassen van je meubels is de eerste stap om een ​​huis te hebben dat jouw manier van leven in zijn geheel weerspiegelt.

Veel mensen denken dat het kiezen van een meubelstuk boven een ander – bij het ontwerpen van interieur – betekent dat ze het huis op maat moeten maken. Dit is echter niet helemaal waar.

Om je huis over jezelf te laten spreken, moet je een evenwichtige en consistente omgeving creëren, een bepaalde sfeer. Als iemand je huis binnenkomt, moet hij of zij je persoonlijkheid voelen in de meubelopstelling, in de opstelling van de verlichtingsarmaturen en in de inrichtingsstijl die je hebt gekozen.

Dit is alleen mogelijk als je je hele huis ontwerpt volgens bepaalde criteria voor interieurontwerp. Anders zouden de kamers slechts een mengelmoes zijn van meubels en accessoires die, afzonderlijk genomen, zeker aan de smaak voldoen, maar over het algemeen alleen maar helpen om een ​​rommelige en ongeorganiseerde omgeving te creëren.

Interieurontwerp heeft zijn eigen regels: maatwerk betekent niet dat ze worden vervormd. Wat zijn de elementen om je huis aan te passen?

 1. Begin bij meubeldesign
  a. Laat je inspireren door de meest typische details
  b. Verbeter de stoffen waar je het meest van houdt
 2. Creëer persoonlijke ruimten
  a. Muren met schilderijen of prints
  b. Afbeeldingen of persoonlijke voorwerpen
  c. Personaliseer je meubels: laat je inspireren door een eigentijdse stijl

Dome Deco één van de merken van Solfelt

Dome Deco maakt niet alleen indruk met stijlvolle lantaarns en vazen, maar biedt je ook elegante design lampen en bijzettafels om je interieur die bepaalde sfeer te geven. Laat je betoveren door de diversiteit en verwonder je over de nobele uitstraling en hoogwaardige verwerking van de producten van Dôme Deco. Solfelt biedt vele producten van Dôme Deco aan!

De collectie van Solfelt bestaat uit meubeldesigns die wij altijd zien terugkomen in de nieuwste stijl. Geschikt voor diegene die willen genieten van een stijlvol en stedelijk interieur. Bekijk de diversiteit in meubilair en het ruime aanbod aan design accessoires van Dôme Deco om je woning een luxe touch te geven.

Interieurtrends 2021, Dome Deco. Foto: Solfelt
Interieurtrends 2021, Dome Deco. Foto: Solfelt

Dome Deco – Veelzijdige elegantie

Dôme Deco weet te overtuigen door de veelzijdigheid van de producten en het design en blijft toch trouw aan zichzelf. Door de combinatie van verschillende stukken Dôme Deco ontstaat een prachtig geheel. Combineer de design vloerlampen met de elegant glanzende vazen ​​en ervaar zelf de unieke sfeer die Dôme Deco woonaccessoires zullen creëren.