Tijd voor een nieuw interieur

De tijd vliegt. Voordat je het weet zit je al twintig jaar op dezelfde bank, staat je televisie van nu op een kastje van toen en zijn de kinderen de deur uit. Voor veel mensen is de verandering van het huishouden hét moment waarop ze hun inrichting opnieuw bekijken. Welke spullen zijn het waard om te behouden, wat is aan vervanging toe en hoe maak je het huis weer echt van jou/ jullie? Dit is de tijd waarop weer veel meer mogelijk is; je hebt letterlijk en figuurlijk meer ruimte om je huis opnieuw in te richten.

Kwaliteitsmeubelen van massief hout

Als je toe bent aan vernieuwing en je neemt de tijd om te bedenken wat je echt waardevol vindt, kom je wellicht tot de conclusie dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. Een meubel moet sterk zijn en als je ergens je geld aan uitgeeft moet het de rest van je leven meegaan. Meubelen van massief hout, gemaakt door een ambachtelijke meubelmakerij zijn van hoge kwaliteit en bewijzen dat ze een zeer lange levensduur hebben. De meubelen die een meubelmakerij maakt zijn tijdloos, maar je hebt zelf een vinger in de pap wat betreft de stijl en afwerking ervan.

Bepaal zelf hoe je meubel eruit gaat zien

Een handig dressoir, een ronde, rechthoekige of vierkante eettafel, een modern televisie-meubel of een landelijke buffetkast; het is slechts een kleine greep uit de verschillende meubelen die je kunt laten maken. Een meubelmakerij maakt al jouw meubelen naar de maten die jij wenst. Ook andere uiterlijke kenmerken worden meegenomen in het ontwerp zoals bijvoorbeeld jouw keuze van de poten, het soort meubelbeslag op de laden en deuren en de afwerking komt aan bod. Wil je een klassiek houten meubel of wil je juist een geschilderd exemplaar? Hout kleur gelakt of liever in de antiekwas? Wil je misschien een mix van beide in je interieur? Een meubelmaker is gewend om je te adviseren en neemt de tijd voor je. Hij/zij kan je helpen als je met specifieke wensen zit of met ongebruikelijke formaten worstelt in je woning.

Een nieuw tijdperk

Maak het huis weer jouw/ jullie huis. Kies je voor grote, luxueuze meubelen met een chique uitstraling of ga je liever voor een ingetogen inrichting? Wil je een moderne, sobere look in huis of kan het jou niet knus genoeg zijn en zoek je een inrichting vol landelijke stijlkenmerken? Er is van alles mogelijk bij een meubelmakerij. Met een woning vol kwaliteitsmeubelen die je zelf hebt laten maken naar je eigen smaak, formaat en stijl weet je zeker dat je nooit meer hoeft te zoeken naar een nieuw interieur want de meubelen blijven tientallen jaren, wellicht nog langer, van geweldige kwaliteit.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Blogger), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.