Vispring bedden, exclusiviteit en nostalgie

Het uitermate exclusieve beddenmerk ‘Vispring’ is dermate exclusief, dat het slechts betaalbaar én gangbaar is voor de mondiale bovenklasse. Menigeen heeft daarom nog nooit eerder gehoord, dan wel kennis gemaakt met het merk Vispring. Laten we in dit artikel eens nagaan of deze stelling wel klopt. Eerst een korte introductie.

Vispring, een begrip sinds ruim 100 jaar

Vispring bedden werd aanvankelijk opgericht onder de naam Vi-Spring, in 1901, hartje Londen. De naam ‘Vi-Spring’ stond voor het Romeinse cijfer ‘6’. Deze zes refereert aan de wijze waarop de vering is aangebracht; een uitgekiend proces wat zorgt voor een stabiele vering, zonder doorzakkingen op termijn.

Deze exclusieve beddenontwikkelaar werkte alleen met de fijnste natuurlijke materialen voor de handgemaakte bedden. Materialen zoals katoen, wol, zijde, mohair en kokosnootvezels. Vispring was met de vervaardiging van deze bedden inmiddels hofleverancier geworden van het Britse koningshuis, maar ook van statige hotels, tot aan de Titanic toe. Vispring bedden kent hiermee een lange, imposante geschiedenis. Deze geschiedenis is nooit opgehouden te bestaan; het bedrijf vervaardigt tot op de dag van vandaag exclusieve boxsprings, die nog steeds handgemaakt zijn. Vispring vormt hiermee de crème de la crème onder de boxsprings.

100 Jaar ervaring, dat merk je

Naast het gebruik van natuurlijke materialen staat Vispring bekend om de geweldige constructie van de veringen. Wist u dat Vispring ontdekker is van de ‘pocketvering’? Dit gegeven alleen al toont aan dat innovatieve ontwikkelingen vooral ontstaan vanuit een hoge mate van kennis, ervaring en vakmanschap!

Wat is een pocketvering?

De beroemde pocketvering is een veringsysteem wat bestaat uit geïsoleerde veringen. Elke vering is omgeven door een zacht omhulsel, een ‘zakje’ (m.a.w. ‘pocket’). Deze veringen kunnen elkaar via deze methode niet raken en zorgen voor het effect dat de vering niet voelbaar is. Hoe meer pocketveringen aanwezig, des te zachter zal de gebruiker van het matras dit ervaren, wat te maken heeft met tegendruk van de veringen.

Vispring, betaalbaarder dan het lijkt

Vispring bedden kennen een hoge mate van exclusiviteit en zijn daardoor wellicht niet voor iedereen betaalbaar. Zo kent het Vispring Masterpiece de prijs van ruim 31.000 euro. Toch is het merk toegankelijker dan het op het eerste gezicht misschien lijkt. Wie heel graag wil kennismaken met het topcomfort van Vispring kan namelijk al voor minder dan 7000 euro instappen op het zeer geschikte model ‘Herald Superb’.

Zoek en vind uw perfecte bed bij Bröring

Wilt u zich graag begeven op het terrein van de betere, exclusieve bedden, dan bent u het beste uit bij Bröring.com. De noemer ‘beddenwinkel’ doet deze slaapexpertise & lifestyle winkel dan ook niet geheel recht aan. Bij Bröring.com vindt u het exclusieve top bed en matras wat u zocht.