Industriële Inrichting | Creëer je eigen industriële huis

Industriële inrichting; zo creëer je een industrieel huis

Het is een van dé trends van het afgelopen jaar; industrieel wonen. Een industriële inrichting van je huis is helemaal hot, en het is ook niet dat het de laatste jaren enorm populair is geworden. Niet alleen heeft iedere industrieel ingerichte huis een geheel eigen look, het is ook helemaal bij de tijd en precies wat huiseigenaren willen.

In dit artikel vertellen wij hoe je een industrieel huis kan inrichten en welke typen meubels je hierbij kunnen helpen, van grote robuuste eettafels tot industriële hanglampen. Alle onderstaande meubels zijn te vinden bij woonwinkel Wants&Needs.

Industriële tafels

Je eettafel is een van de grotere meubels in huis en zou dus een echte blikvanger kunnen en moeten zijn. Een industriële eettafel is doorgaans vervaardigd uit hout, metaal of een combinatie van beiden. Daarnaast worden tafels met een betonlook ook steeds populairder en zouden zeker niet misstaan in een industrieel huis.

Wil je zeker zijn dat je een mooie tafel binnen haalt? Ga dan eens op zoek naar een eikenhouten of wellicht mangohouten tafel. Beide houtsoorten komen in ieder huis tot hun recht, dit gecombineerd meteen metalen onderstel in bijvoorbeeld een x-vorm of u-vorm maakt het helemaal af.

Industriële kasten

Net als eettafels zijn kasten groot van formaat, de juiste kast kan een enorm positieve impact hebben op de inrichting van je huis. Hierdoor moet je dan ook goede afwegingen maken; kies het juiste formaat, kies de juiste kleur en zorg ervoor dat jouw industriële kast bij de rest van je woning past. Interieur styling is niet zo makkelijk als het lijkt!

Een steigerbuizen kast staat bijna een op een met de term industrieel. Ben jij praktisch ingesteld en wil je je handen uit de mouwen steken? Bouw dan zelf je steigerbuizen kast. Alle onderdelen, zoals schappen, rekken en buizen, zijn eenvoudig online te bestellen. Op deze manier weet je zeker dat jouw kast geheel uniek is!

Industriële kapstokken

Je stijl van inrichting kan je al vanaf moment één tentoonstellen door een industriële kapstok te plaatsen in je hal. Zoals al eerder vermeld zijn deze typen meubels vaak vervaardigd uit hout. Ben je op zoek naar een houten kapstok? Bezoek dan eens de online webshop van Wants&Needs of bezoek de vestiging in Nuenen.

Industriële lampen

Hedendaags technieken maken het steeds makkelijker om indrukwekkend vormgegeven producten op een voordelige manier te vervaardigen. Lampen en verlichting in zijn algemeen zijn hier mooie voorbeelden van. Of je nu op zoekt bent naar een hanglamp, een staande lamp of spotjes, er is enorm veel variatie te vinden. Ook lampen kunnen hierdoor een industrieel karakter hebben, bijvoorbeeld wanneer ze vervaardigd zijn van hout of wanneer ze een steigerbuizen look hebben.

Wat voor type industriële meubel je ook nodig hebt, er is online enorm veel te vinden. Je vindt gegarandeerd de meubels waarnaar je op zoek bent en zo kan je eenvoudig je eigen unieke huis creëren.