3 Redenen waarom een boxspring met opbergruimte handig is

Redenen boxspring met opbergruimte
Redenen boxspring met opbergruimte. Foto: Unsplash

Een boxspring met opbergruimte kan heel handig zijn. Je kunt namelijk nooit genoeg opbergruimte hebben. Het meeste uit de ruimte in je huis halen kan moeilijker zijn dan je denkt. Hoe creëer je ​​meer ruimte op plekken in je huis waar je dat het meeste nodig hebt zoals de woonkamer, de keuken en met name in je slaapkamer. Een slaapkamer wordt al snel rommelig door losliggende kledingstukken, tassen met sportattributen en onopgevouwen beddengoed. Om de ruimte in uw slaapkamer te maximaliseren en rommel te minimaliseren, kunt u het beste investeren in een boxspring met opbergruimte.

1. Extra opbergruimte zonder een extra meubelstuk

Door een boxspring met opbergruimte kun je het meest essentiële slaapkamer meubel voor twee doeleinden gebruiken. Deze slim ontworpen bedden zijn niet alleen een comfortabele rustplaats, maar bieden je ook de mogelijkheid om spullen in een anders toch onbenutte ruimte te bewaren. Deze bedden zijn vooral handig voor huishoudens waar de ruimte schaars is, of voor kleine slaapkamers waar geen ruimte is voor een extra kast.

2. Meer bedhoogte door slimme opbergruimtes

Hou je van een hoog bed? Dan kun je twee vliegen in één klap slaan door je boxspring te plaatsen op een aantal lage ladekasten. De ladekasten fungeren dan als bodem waar je de boxspring bovenop kunt leggen. Zorg er wel voor dat de ladekasten een vlakke ondergrond vormen, en leg anders nog een plank op de ladekasten. Door de boxspring op de ladekasten te plaatsen heb je geen bedframe meer nodig om extra hoogte te verkrijgen, en kun je makkelijk in- en uit bed stappen.

3. Meer leefruimte in je slaapkamer

Met een boxspring met opbergruimte kun je volstaan met minder kasten en andere opbergruimten in je slaapkamer. Je kunt op deze manier meer leefruimte creëert, ruimte maken om nog een bureau te plaatsen, of om een plek te hebben om fitnessoefeningen te doen. Bovendien creëer je een serene sfeer in je slaapkamer omdat er een stuk minder meubels staan, en dat de kamer minder vol lijkt. Daardoor kun je helemaal tot rust kunt komen, en dat is nu precies wat de functie is van een slaapkamer.