Een warm huis met een trendy en modern vloerkleed

Vloerkleden zijn niet meer weg te denken uit een modern interieur. Onze basisvloer is vaak van een hard materiaalsoort zoals hout, PVC of laminaat waardoor een vloerkleed bepalend is voor de sfeer en warmte in huis. Wellicht denkt u bij het woord ‘modern’ dat een modern vloerkleed ook alleen maar past in een interieur wat modern is ingericht. Maar niets is minder waar gelukkig. Moderne kleden passen in een interieur waar strakke lijnen zijn, eenvoud in kleuren en strakke meubels, maar ze voelen zich ook goed thuis in een andere interieurstijl. Denk bijvoorbeeld aan een industriële woning, een modern vloerkleed met structuur of in een wollen effen modern vloerkleed lig hier ook prima. Ook kan een modern vloerkleed een interessant twist geven aan een interieur met veel hout en een landelijke stijl. Wanneer u durft te mixen en matchen past een modern vloerkleed eigenlijk bij heel veel verschillende interieurs.

Keuze uit diverse soorten en materialen

Er is een breed assortiment aan van diverse vloerkleden. De vloerkleden zijn gemaakt van verschillende materialen en de materiaalsoorten lopen uiteen van katoen, wol of polyamide. Het overgrote deel van de collectie bestaat uit wol en polyamide. Deze twee materiaalsoorten hebben beiden bijzondere eigenschappen. Zo is een wollen kleed warm en duurzaam. Ook is het zelfreinigend kleed, dit komt doordat een wollen kleed dikwijls wordt gemaakt van schapenhaar. Schapenhaar heeft als eigenschap dat de buitenste laag steeds loslaat. Heeft u een vlek gemaakt op het vloerkleed, dan ziet u deze beetje bij beetje verdwijnen als de bovenste laag loslaat. Een kleed van polyamide is daarentegen slechter te reinigen en zult u met speciaal schoonmaakmiddel aan de slag moeten. Het voordeel van deze vloerkleden is dat het synthetisch is en vaak goedkoper dan een wollen modern kleed. Een katoen of linnen kleed brengt een luchtige sfeer in een interieur. Ook kan dit kleed koel aanvoelen als het warm is. Naast de verschillende materialen heeft u ook keuze uit diverse vormen en maten. U kunt het zo gek niet bedenken: van een vierkant, rond of langwerpig vloerkleed tot zelfs een druppelvormige kleed.

Een modern vloerkleed aanschaffen

Bent u op zoek naar een modern vloerkleed wilt u bijvoorbeeld een vloerkleed in een frisse tint, met geometrische vlakken of met cirkels? Het is allemaal mogelijk. Bij ons vindt u een groot assortiment aan diverse soorten moderne vloerkleden voor elke interieurstijl. Een kleed geeft uw woning niet alleen warmte en gezelligheid, maar een modern vloerkleed kan ook een frisse uitstraling of een compleet nieuwe look geven. De vloerkleden uit ons assortiment zijn stuk voor stuk sfeermakers en vervaardigd van hoge kwaliteit. Er zijn een tal van grafische prints, vloerkleden met vormvlakken of egale vloerkleden in een basiskleur. U kunt een vloerkleed online aanschaffen via onze website, hier vindt u het grootste aanbod aan vloerkleden, waaronder moderne vloerkleden. Wilt u liever een vloerkleed eerst in het echt bekijken voordat u deze aanschaft? Dan kunt u een bezoek komen brengen aan onze showroom. Wij helpen u graag met uw keuze voor een geschikt, modern vloerkleed.

 
Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.