Met deze accessoires geef je jouw huis de finishing touch

De juiste accessoires geven je interieur nét dat stukje extra flair. Een bijzondere vaas, vrolijk vloerkleed, spannend schilderij of opvallende klok brengen sfeer en stijl in je huis. Maar als je dan iets koopt is het wel belangrijk dat het van goede kwaliteit is en niet snel verveeld. Je wil er immers lang plezier van hebben. Een mooie wandklok is een van de meest bekende accessoires in veel huishoudens. En dan iet alleen om te zien hoe laat het is, veel klokken zijn echte kunstwerken aan de muur. Verkrijgbaar in allerlei verschillende maten en vormen. Met kleurrijke, strakke, romantische, doorzichtige of zelfs verlichte wijzerplaten. In de wereld van woonaccessoires is de Riverdale klok een waar icoon. Net als alle Riverdale woonaccessoires staat kwaliteit en bijzondere vormgeving altijd voorop. Met dit merk dat sinds 1993 de wereld verovert haal je iets unieks in huis. Het is tijd om een aantal klokken de revue te laten passeren.

De beste stijl is je eigen stijl

Iedereen heeft zijn eigen stijl. Klassiek, modern, retro, robuust of romantisch. Met de juiste woonaccessoires laat je zien wie je bent en creëer je helemaal je eigen sfeer. Gelukkig is er meer dan genoeg keuze in meubels en accessoires dus je kunt je hart ophalen. En waarom zou je eigenlijk voor een specifieke stijl kiezen. Het is helemaal trendy om juist verschillende te combineren. Bijvoorbeeld een robuuste eiken eettafel in een modern interieur. Of een Romantische spiegel met rijkversierde lijst aan een spierwitte muur. Doe eens gek, je zult verrast zijn over de mogelijkheden.

Alle tijd om te kiezen

Sommige mensen vinden een oversized klok aan de muur helemaal te gek. Iemand anders gaat voor een klassiek exemplaar met romeinse cijfers en versierde wijzers. Weer iemand ander wil alleen maar een functionele klok. Dus heel basic uitgevoerd met gewone cijfers en niet te veel poes pas. Hoe dan ook; met Riverdale heb je altijd een bijzonder klok in huis. Uitgevoerd in hout, marmer en metaal en tot in detail perfect afgewerkt. Toch liever geen klok aan de muur? Er zijn natuurlijk ook tafelklokken, wandklokken en wekkers verkrijgbaar.

Een paar eyecatchers uitgelicht

Het gaat te ver om in dit artikel alle klokken van Riverdale te bespreken, daarvoor is de keuze te reuze. Maar er zijn een paar eyecatchers die we even uitlichten. Heel apart zijn de modellen Chuck en Newbridge. Dit zijn zogenaamde opengewerkte klokken waar je echt doorheen kunt kijken. Hang die tegen een muur die is behangen met een motiefbehang en je krijgt een heel bijzonder effect. En wat dacht je van het model Brixton? Deze is uitgevoerd in futuristisch paars metallic en valt daardoor direct op binnenkomst.