Het hele jaar genieten van een eigen hottub

Een hottub aanschaffen is hot. Hier bedoelen we niet alleen mee dat het heerlijk warm is om in zo’n bad te zitten, maar ook dat steeds meer mensen het geweldige ontspannende gevoel van een hottub willen ervaren. Tegenwoordig verkiezen mensen een hottub zelfs boven een zwembad, mede omdat je van dit bad het hele jaar door plezier kunt hebben.

Het hele jaar genieten

Een eigen spa in de tuin of op het terras biedt verschillende voordelen en het vraagt bijna geen onderhoud. Ook neemt het bad niet veel plaatst in beslag in tegenstelling tot een zwembad. Het grootste voordeel is toch wel dat de hottub het hele jaar door gebruikt kan worden. Het is heerlijk om er op een zomerse avond in te zitten, maar ook in de winter kun je optimaal ontspannen in een hottub.

Volledig ontspannen

Het water van een dergelijk bad is heerlijk van temperatuur en kan verwarmd worden tot ongeveer 37,5 graden Celsius. Bij de hottub wordt gebruikgemaakt van een uniek ontwerp- en productieproces. Denk daarbij aan kwalitatief uitstekende materialen en de binnenkuip is gegoten van een recyclebaar PE kunststof. Zo zijn er geen las- en deelnaden aanwezig en hierdoor is lekkage uitgesloten. De binnenkuip van een hottub is verder zo ontworpen dat de kuip doorloopt in de bovenkant, je kunt je hierdoor nooit bezeren aan scherpe randen. De hottub heeft z’n unieke uitstraling te danken aan de ademende houten omlijsting. Hierdoor kan er ook geen vocht ontstaan tussen de binnen kuip en de houten omlijsting. Het vertoeven in een hottub kan het ook een sociale aangelegenheid zijn. Samen met je partner de drukke dag nog even doornemen terwijl je ontspant in het warme bad zijn waardevolle momenten. Maar ook met vrienden een glaasje drinken terwijl je geniet van het warme water, een goed gesprek zijn het ook herinneringen die je niet snel meer vergeet.

De gezondheidsvoordelen

Het warme water laat de lichaamstemperatuur stijgen en ontspannen. Dit zorgt dat je bloedvaten verwijden wat op zijn beurt weer goed is voor de bloedsomloop. Dit bad kan ook een effectieve ervaring zijn voor pijnlijke gewrichten en spieren. Zeker ook mensen met artritis kunnen veel baat hebben bij een hottub. Vaak kunnen ze hierdoor beter bewegen en hebben ze minder pijn in hun gewrichten.Ook op sportblessures kan het een positief effect hebben. Daarbij kan het baden in dit bad je een algeheel krachtig gevoel geven, zowel voor het lichaam als voor de geest.

Ontspannen bij stress

Mensen die erg gestrest zijn, kunnen een hottub als rustgevend ervaren. Verder zijn er veel handige accessoires te verkrijgen zoals een bekerhouder, thermometer, zandfilter en een hottub trap. Je kunt de hottub kant en klaar krijgen maar er is ook een doe-het-zelf pakket. Net wat je makkelijk vindt.l

Het bubbelbad, de jacuzzi of een hottub

Vaak vragen mensen wat het verschil is tussen een bubbelbad, een jacuzzi of een whirlpool. Met een bubbelbad wordt meestal een bad binnenshuis bedoeld met massagestralen en/of jets. Jacuzzi is eigenlijk een merknaam, maar als we het over een jacuzzi hebben dan bedoelen we een meestal een meerpersoons-bad voor buiten met warm water, jets en massagestralen. De naam is afkomstig van de Jacuzzi Brothers, een grote Italiaanse familie in 1990 naar de Verenigde Staten emigreerde en daar een bedrijf oprichtte. Eerst waren ze actief in de luchtvaartindustrie en later produceerde de Jacuzzi Company de eerste baden met massagestralen. En de hottub is eigenlijk een ‘warm bad’ met een interne of externe houtkachel. De hottub heeft een ronde vorm en is van hout vervaardigd.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.