Griekse allure met Elitis behang

De collectie van Elitis bestaat uit prachtige designs voor wandbekleding. De ontwerpen zijn echte kunstwerken voor aan de muur in de vorm van behang. Elitis behang staat bekend om de gedurfde, innovatieve keuzes waardoor het heel geschikt is voor een prachtige accentmuur in huis. Natuurlijk kun je ook meerdere muren heel mooi aankleden met Elitis behang. Wil je nog meer te weten komen over wat Elitis behang nou zo bijzonder maakt?

De visie van Elitis

Al in 1988 werd Elitis opgericht in Frankrijk, maar tegenwoordig hebben ze wereldwijde bekendheid verkregen. De naam van het merk stamt af van de Griekse dichter Odysseas Elytis die verliefd werd op de schoonheid van zon, zee, strand en de eilanden van Griekenland. Deze naam is met een goede reden gekozen, want ook Elitis laat zich inspireren door deze liefde voor het ontdekken. Het is dan ook heel begrijpelijk dat de collectie met Elitis behang bestaat uit ontwerpen die gedurfd zijn, aangezien het merk altijd blijft vernieuwen en uitvinden.

De sfeer van Elitis behang

Met Elitis behang haal je gegarandeerd een blikvanger in huis. In ieder ontwerp staat een gevoel of emotie centraal. Hierdoor is het bekijken van een stuk Elitis behang een ware belevenis. Op de ontwerpafdeling van het merk wordt veel geëxperimenteerd met diverse stoffen, structuren en designs. Naast behang van papier of vinyl kom je bijvoorbeeld ook gewaagde wandbekleding van kurk, zijde of metallic garen tegen. De collectie bestaat uit een prachtige mengelmoes van dieren prints, felle kleuren, artistieke designs, subtiele stijlen en abstracte vormen. Hoewel er veel variatie is, komt de luxueuze uitstraling waar het merk om bekend staat altijd weer terug in het eindproduct. Hierdoor is het niet verbazend dat Elitis behang regelmatig terug te vinden is in boutique winkels en hotels, even als stijlvolle woningen.

Diverse soorten behang

Wanneer je een blik werpt op de collectie van Elitis, zie je meteen dat er ontzettend veel variatie is. In het assortiment zijn echte hoogtepunten te vinden die ware kunstwerken op zich zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Formentera ‘Juego De Paya’ lijn met geometrische vormen of de bloemen tekeningen van het Nomades Bahia Blanca behang. De natuurlijk uitziende wandbekleding van Elitis springt ook in het oog, zoals de houtlook van de Essences Des Bois Nappées en Essences Des Bois Dryades of de uitstraling van een dierenvacht van Indomptée ‘Movida’. Wie wat meer houdt van luxueuze eenvoud kan ook prachtige behangsoorten vinden, zoals het door zeegras geïnspireerde Panama Dandy of Panama Musa.

Elitis behang voor jouw woning

Wil je ontdekken wat het stijlvolle Elitis behang voor jouw huis kan betekenen? Ontdek dan de collectie van dit Franse merk bij Proluca. In het assortiment is een ruim aanbod met verschillende behangsoorten te vinden. Je komt opvallende designs tegen die perfect zijn om een accentmuur te creëren die meteen de aandacht trekt. Je kunt ook kiezen voor subtiele ontwerpen die wat meer rust uitstralen. Doordat alle ontwerpen van Elitis bekend staan om de luxe uitstraling, kun je met iedere keuze de geliefde boutique stijl in huis halen.

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.