Wat is Casalgrande Padana?

Casalgrande Padana is een wereldwijd bekend tegelmerk. Ze maken gebruik van moderne en technologische ontwikkelen voor de productie van de tegels. Zo produceren zij al meer dan 50 jaar op een milieuvriendelijke en innovatieve manier. Daardoor hebben zij een groot assortiment met creatieve collecties. De tegels van Casalgrande Padana staan voor kwaliteit, duurzaamheid en uniciteit. Duurzame tegels die jarenlang meegaan.

Wat doen zij precies?

Het productieproces is totaal gericht op technologie, innovatie en duurzaamheid. Zo zijn ze telkens op zoek naar nieuwe manieren om keramische tegels van een zo hoog mogelijke kwaliteit te voorzien. De tegels van Casalgrande Padana hebben een uitermate hoge kwaliteit waarbij de tegels voorzien zijn van hoge kras-, slijt- en stootvastheid. Hierdoor gaan zij langer mee dan andere tegelmerken.  De uitstraling van de tegels is uniek, het vertegenwoordigt een eigen stijl. De missie van Casalgrande Padana hebben ze in de volgende zin vormgegeven: ‘We made history by building the future’. Ze zijn je altijd een tegel voor. De tegels zijn voor alles bruikbaar. Denk aan vloeren tot aan de muren. Maar ook voor in de badkamer en woonkamer zijn ze geschikt. Je kunt ze letterlijk overal gebruiken.

Diversiteit van het merk

Tegels van Casalgrande Padana worden in een fabriek gemaakt. Hierdoor zijn de tegels ook van kwaliteit, de fabriek is gespecialiseerd in keramische tegels. Ook het assortiment is van hoge klasse. Allerlei stijlen komen hierin terug. Van modern tot landelijk. Elke serie is voorzien van verschillende tinten en maten, waardoor de keuze reuze is. Combineren gaat eenvoudig. Ook voor grote maten zijn zij de geschikte partij.

Denk aan de volgende maten:

  • 45 x 90 cm
  • 60 x 120 cm
  • 90 x 90 cm

Wanneer je op zoek bent naar keramische tegels, met allerlei stijlen en maten ben je hier op het goede adres. Ze denken graag mee over hoe een ruimte wil vullen. Geef dus vooral aan wat je voorkeuren zijn en wie weet heb jij binnenkort prachtige mooie tegels liggen.