5 voordelen van led strips in huis

Verdekte, sfeervolle LED strip. Foto: unsplash
Verdekte, sfeervolle LED strip. Foto: unsplash

 

Heb jij al een LED strip in huis? Dit is een handige rij van aan elkaar geschakelde lampjes. Hier lees je de voordelen van het hebben van led strips.

Zo lang als je maar wilt

Het handige van een led strip is, dat je het in alle vormen en maten kunt aanschaffen. Wil je bijvoorbeeld je hele gang verlichten? Dan kun je de led strips precies op maat laten maken zodat het precies in je gang past.

Aanpasbaar licht

Hou jij meer van een gelige licht? Of liever wat lichter en witter? Met een led strip kun je de kleur van het licht precies aanpassen naar jouw wens. In de avond kan een gelige licht net wat gezelliger zijn dan een fel licht. Maar moet je nog tot laat doorwerken? Dan kan een wittig licht je daarbij beter helpen. Het kiezen voor een RGB ledstrip van LEDStripXL.nl met afstandsbediening zorgt ervoor dat je de verlichting in elke gewenste kleur kunt instellen.

Makkelijk te plaatsen

Een led strip is ontzettend flexibel, waardoor je het makkelijk op de gewenste plek kan plaatsen. Ook als de led strip een bochtje om moet, dan is dat geen probleem. Door de flexibiliteit van de led strip kun je hem overal in je huis wel kwijt.

Kleurrijk huis

Hou jij van wat kleur in je huis? Of heb je een feestje? Een led strip kan verschillende kleuren aannemen. Je kunt bijvoorbeeld voor een rode strip gaan, maar ook een blauwe of groene. Of heb je liever wat van alle kleuren? Ook geen probleem! Een led strip komt in alle kleuren, vormen en maten waardoor er voor jou altijd wat tussen zit wat je kunt gebruiken.

Voordelig

Een LED strip is goedkoper dan veel andere verlichting. Verlichting kan best prijzig zijn, zeker wanneer het helemaal naar jouw specifieke wensen moet worden gemaakt. Een led strip kan gemakkelijk aan jouw wensen worden aangepast, maar is een stukje goedkoper dan de meeste andere soorten verlichtingen.