Handoekenradiatoren zijn onmisbaar in jouw keuken of badkamer

Ga je verhuizen en ben je druk bezig met het uitzoeken van een nieuwe keuken of wil je je badkamer in je huidige woning vernieuwen? Daar komt heel wat bij kijken. Je richt je vaak eerst op de grote badkamermeubels of de apparaten die je absoluut nodig hebt in je keuken. Vergeet ook niet de kleinere details. Dat voorkomt later een hoop ergernis. Handoekenradiatoren zijn onmisbaar in je toilet, badkamer en keuken. Hoe irritant is het dat de theedoek in je keuken overal en nergens ligt? Er is niets fijner dan ’s ochtends na een warme douche je afdrogen met een warme handdoek. Dat geeft echt een hotelgevoel. Ontdek welke handoekenradiatoren er zijn en laat je inspireren.

Aangename temperatuur dankzij handoekenradiatoren

Een handoekenradiator verwarmt niet alleen jouw handdoek of theedoek, maar verwarmt ook de ruimte. Het is vaak geen prettig vooruitzicht om je warme bed uit te stappen en je daarna naar de koude badkamer te begeven. De radiator zorgt ervoor dat de temperatuur in jouw badkamer comfortabel aanvoelt. Een handoekenradiator is speciaal geschikt voor vochtige ruimtes. Een doorsnee radiator zou al gauw gaan roesten. De handoekenradiator is voorzien van een beschermende coating die bestand is tegen vocht en roesten voorkomt. Badkamerradiatoren zijn in verschillende maten en soorten verkrijgbaar. Zo past zelfs in de kleinste badkamer of toilet een radiator. Kies jij voor modern of klassiek? Alles is mogelijk. Zo is de radiator helemaal afgestemd op jouw stijl.

Plaats je radiator op een slimme plek

Om optimaal te genieten van jouw radiator plaats je je radiator op een open en koude plek. De radiator moet minimaal 10 centimeter van de vloer komen en ongeveer 5 centimeter van de wand zodat de lucht goed kan circuleren. Wil je je vloer nog vervangen? Hang de radiator dan iets hoger op. Plaats de radiator op een plek zodat jij je handdoek altijd voor het grijpen hebt zonder je badkamervloer nat te maken.